Til tross for at kjærligheten blomstrer i kjendis-Norge om dagen, betyr det ikke at datinglivet alltid er like lett for alle. Det fikk artist og programleder Andreas «TIX» Haukeland (29) nemlig erfare.

Da han forsøkte å laste ned datingappen Tinder, skulle det ikke mer enn én dag til før den folkekjære artisten ble utestengt fra den populære datingplattformen.

Les også: Brutalt ærlig om kjærlighetssorgen: – Vet ikke hvordan man skal takle det

– Jeg vet ikke hvorfor, men jeg tipper det er mange som rapporterte brukeren min fordi de ikke tror at den var ekte. Men den var ekte, uttalte Haukeland til Nettavisen på den røde løperen under Reality Awards fredag kveld.

Har sendt inn klage

Ifølge Haukeland har han sendt inn en klage, ettersom han ikke har fått noen begrunnelse for utestengelsen.

Haukeland, som vanligvis pleier å holde kortene tett til brystet hva gjelder datinglivet, uttalte overfor Nettavisen at han lastet ned appen fordi han var nysgjerrig på hvordan den hadde forandret seg siden sist han var aktiv på den.

– Jeg skulle se hvordan Tinder funka nå, men det funka tydeligvis ikke da, flirte han.

Artisten er derimot ikke den eneste som på kort tid har opplevd å bli utestengt fra datingappen. Tidligere i september kunne også reality-profil Tonje Frigstad (22) fortelle overfor TV 2 at hun var blitt utestengt fra datingappen på livstid.

Røper nye detaljer

Den folkekjære artisten har som nevnt vært svært tilbakeholden om kjærlighetslivet det siste året. Da Nettavisen traff han tidligere i år svarte han kryptisk på romanseryktene han ble konfrontert med.

– Jeg har det dritbra nå. Det har vært en lang reise de siste to årene og det er mye som skal fortelles, og ting som skal fortelles riktig, sa han den gang.

Om det var snakk om en kjæreste eller ei ville han derimot ikke gå nærmere inn på.

Da Nettavisen forsøkte å plukke opp tråden fredag kveld, kunne artisten derimot røpe nye detaljer om det svært spekulative kjærlighetslivet.

– Jeg leter ikke etter kjærligheten, men jeg har den ikke heller. Den kommer vell sikkert etterhvert, opplyste han fredag kveld.

Les også: Slaktes av skuespiller for ny hitlåt: Nå svarer han

Hva han ser etter i en person er han usikker på, men er det én ting han er sikker på så er det at han trenger en jente som er tålmodig.

– Men jeg har veldig troen på at når du først lar deg sjarmere av noen, så er det bare å «go with it», legger han til.