Tirsdagens episode av «Paradise Hotel» serverte både spenning og drama til seerne da en tikkende bombe skulle avgjøre hvem av deltakerne som var den neste til å forlate hotellet.

Febrilsk løp deltakerne fra rom til rom for å kvitte seg med bomben de serverte til hverandre, og den som sto igjen med bomben da den gikk av måtte forlate hotellet.

Les også: Dette gruet «Paradise Hotel»-Amir seg til å se på TV: – Overreagerte nok litt

Til tross for det intense dramaet som utspilte seg på skjermen var det imidlertid en helt annen detalj som vekket oppmerksomheten til TV-seerne.

Sensurerte tidligere vist t-skjorte

T-skjorten som deltaker Ludvig Dyreng (22) hadde på seg ble sensurert gjennom hele episoden med store, utvannede flekker.

Ifølge 22-åringen fikk han flere tilbakemeldinger i form av meldinger i sosiale medier fra seerne som lurte på hvorfor t-skjorten hans var blitt sensurert, og hva som egentlig skjuler seg bak sensuren.

– Det er faktisk ikke min t-skjorte en gang. Jeg lånte den, og den er blitt vist på TV før. Det er logoen til Balenciaga (designermerket, journ.anm) som er blitt sensurert, men jeg har hatt på meg klær med mye større logoer enn det, sier Dyreng til Nettavisen.

– For meg spiller det ingen rolle om de sensurerer det jeg har på meg, men det ser jo rart ut. Flekkene tar mye av fokuset fra episoden. Jeg har fått sjukt mange meldinger om det, og det er litt trist at det er det som tar fokuset fra en episode som i utganspunktet er veldig spennende. De kunne bare bedt meg om å ta den av meg, fortsetter han.

Strenge regler på klær

Ifølge NENT, som produserer «Paradise Hotel», er det ikke uvanlig at logoer på klær og andre personlige gjenstander blir sensurert når programmet vises på TV.

– Når det gjelder sladding av logoer er dette ofte i henhold til regelverket vi må forholde oss til. Noen ganger velger vi, i likhet med andre kanaler, også å sladde logoer som er deltakernes egne brands, sier programdirektør i Nent, Christian Meinseth, til Nettavisen.

Hvorfor akkurat denne t-skjorten ble sensurert, mens andre klesplagg ikke er blitt det i løpet av sesongen, har ikke kanalen kommentert.

Ifølge Dyreng var det strenge regler når det kom til klær inne på hotellet.

– Vi ble drillet både før og etter innsjekk om hva slags klær som var greit at vi hadde på oss og ikke. På grunn av sponsoravtaler og liknende fikk vi ikke lov til å bruke klær med store Nike- og Adidas-logoer, blant annet, sier Dyreng.

Les også: «Paradise Hotel»-paret ble kjærester etter innspilling

Ifølge Dyreng var det flere plagg han fikk beskjed om å ikke ta med inn på hotellet. Også under en parseremoni fikk han beskjed om å bytte klær en gang.

– Jeg hadde i utgangspunktet på meg en hvit t-skjorte, men da fikk jeg beskjed om å skifte. Så på parseremonien hadde jeg på meg en rød piquet, forteller han.