Se hva som får Mads Hansen til å bli lettere frustrert i videoen øverst:

GRIEGHALLEN / OSLO (Nettavisen): – Nei, det ble ikke det. Nå må vi kanskje bare innse det, sier Hansen til Nettavisen om at VGTV-sukessen «Ikke lov å le på hytta» nok en gang ikke ble nominert til Gullruten.

Les også: Klar tale fra samboeren: Derfor hadde han på seg solbriller

I fjor reagerte nemlig Hansen på at programmer fra nett-TV ikke fikk muligheten til å konkurrere med lineære TV-produksjoner.

– Jeg stussa litt over måten den «juryeringen», eller hva det heter, foregikk, men det har jeg lagt fra meg nå. Også er det jo fire veldig fine nominerte i den kategorien vi ikke er nominert i, da, sier han og sikter til kategorien «beste humorprogram.

Les også: Med stikk til kollegaen: – Føler det er min fortjeneste

– Noe av det dummeste

– Så ingen sure miner der, altså. Det er første gangen jeg er på «Gullruten» også, fortsetter Hansen, før han kommer med et aldri så lite stikk til fenomenet rød løper.

Seansen før selve prisutdelingen starter karakteriserer samfunnsdebattanten og influenseren nemlig som et «fesjå av se og bli sett».

– Det er kanskje noe av det dummeste jeg ser. Det er kjempekleint og det dummeste med den rød løperen her er at man ikke er på vei til noe. De som går her, går bare for å bli tatt bilde av. Én ting er hvis du er på vei inn, for da må du passere, men de som står i kø her håper å bli tatt bilde av av media, raljer han lett ironisk.

Les også: Avslørte «Mesternes mester»-sjokk: – Skjønte det ikke

Ropte inn Solbakken

Deretter forteller Hansen at han ble spurt av TV 2 at det hadde vært fint for realityprogrammet «Farmen» sin del at han gikk på den rød løperen.

Det var derimot lettere sagt enn gjort.

– Men jeg finner ikke noen inngang, så jeg tror jeg skal finne noen jeg kan gå sammen med...jeg tror jeg skal gå med Erik, Erik Solbakken, sier Hansen og roper på programlederen.