I god gammeldags «Ex on the Beach»-stil har det allerede oppstått en god dose dramatikk blant flere av deltakerne.

Deltaker Jeanett Holmen Johnsen (25) fikk seg litt av et sjokk da ekskjæresten, Fredrik Haraldsen (27), sjekket inn forrige uke.

Det ble en tårevåt gjenforening mellom det tidligere paret, spesielt siden det fortsatt var følelser i bildet. Men flere av «Ex on the Beach»-deltakerne var skråsikre på at Haraldsens innsjekk var et planlagt PR-stunt.

jo

Mistenker PR-stunt

Til Nettavisen forteller Holmen Johnsen at hun fikk en klump i magen da hun så Haraldsen, og det ble et følsomt øyeblikk for eks-paret. De var sammen i nesten to år, og var samboere.

Men det var ikke alle som mente at Holmen Johnsens tårevåte reaksjon på Haraldsens ankomst var genuin. Deltaker Caroline Nitter (25) tror det var planlagt at det var nettopp Haraldsen som kom inn i villaen.

– Jeg var hundre prosent sikker på at det var et PR-stunt, sier Nitter til Nettavisen.

Les også: Slik svarer produksjonen på «Ex on the Beach»-rykteflommen

Nitter forteller at hun hadde en mistanke om at 25-åringen visste at eksen skulle sjekke inn, ettersom hun hadde snakket mye om Haraldsen i dagene før han kom til villaen.

Til Nettavisen avkrefter Holmen Johnsen at det var et PR-stunt, og hun forstår ikke hva Nitter prøver å oppnå med anklagene.

– Caroline kan kalle det for hva hun vil, men et PR-stunt var det absolutt ikke. Jeg har ikke så mye til overs for henne, sier realitydeltakeren til Nettavisen.

Ifølge 25-åringen finnes det en naturlig forklaring på hvorfor det var Haraldsen som sjekket inn som hennes eks.

Hun hadde ikke utelukket at han kunne dukke opp i villaen, spesielt ettersom hun nevnte til produksjonen at Haraldsen ville gjort en god figur på «Ex on the Beach».

– Jeg hadde en anelse om at han kunne komme inn, siden jeg skrev han på liggelisten min. Men det var ikke planlagt at han skulle bli med, sier Holmen Johnsen.

Endret mening

Spekulasjonene rundt eks-paret spredde seg rundt omkring villaen, skal man tro Shirin Antaki (21).

Hun sier til Nettavisen at det tidligere paret ble et samtaleemne da alle jentene, bortsett fra Holmen Johnsen, ble sendt til stranden før Haraldsen meldte sin ankomst.

– Da vi satt på stranden ble det snakket om at alt var planlagt fra deres side, og at de gjorde dette for å få oppmerksomhet, sier Antaki til Nettavisen.

Hun forteller videre at flere ting rundt det tidligere paret ble diskutert. Blant annet TikTok-videoer de hadde laget sammen som ble lagt ut få dager før avreise til Brasil. Diskusjonen skal ha funnet sted da kameraene var av.

Les også: Cristian Brennhovd om det nye imaget: Mener skandaleserien ikke vil ødelegge

Antaki legger ikke skjul på at hun delte samme oppfatning som noen av de andre deltakerne, og var på et tidspunkt overbevist om at det hele var planlagt. Men det tok ikke lang tid før hun skiftet mening.

– Til å begynne med trodde jeg hun drev med skuespill, men på sikt skjønte jeg at de ikke «faket» det, sier Antaki.

– Deler ikke samme verdier

Ifølge Holmen Johnsen var det også en god forklaring bak TikTok-videoene.

Eks-paret skal ha tilbragt litt tid sammen før innspillingen startet på slutten av sommeren, noe hun dokumenterte i sine sosiale medier-kanaler. 25-åringen forteller at de to hadde et vennskap, men legger ikke skjul på at de begge hadde følelser for hverandre.

Anklagene som har kommet Holmen Johnsens vei har ikke falt i god jord. HUn avslører at det var dårlig stemning i villaen etter at Haraldsen sjekket inn. Den dag i dag har ikke hun noe særlig kontakt med de andre deltakerne.

– Vi har ikke helt samme verdier, sier 25-åringen.