Gå til sidens hovedinnhold

«Bloggerne»-Emma fikk endelig gjennomført kjønnskorrigerende operasjon: – Det var veldig skummelt

Emma Ellingsen åpner opp om tiden etter operasjonen.

Mandag er det premiere på den populære TV 2-serien «Bloggerne» hvor seerne skal få følge blant andre influenser Emma Ellingsen (19).'

Ellingsen har de siste årene vokst fram til å bli en av Norges største influensere etter at hun som tolvåring sto fram som transkjønnet på TV.

Les også: Her blir Trude Drevland overrasket med spontan-tatovering: – Alt jeg skal få oppleve!

I juni kunne hun endelig dele med følgerne sine at hun hadde gjennomført en kjønnskorrigerende operasjon, etter lang tid med utsettelser som følge av koronapandemien.

Etterlengtet operasjon

I forbindelse med «Bloggerne»-premieren har Nettavisen tatt en prat med 19-åringen om hvordan det føles å endelig være ferdig operert.

– Det føles veldig bra, og veldig deilig å få det overstått. Nå i ettertid når alt har gått så bra, er jeg bare veldig takknemlig, forteller hun til Nettavisen.

Les også: Synnøve Skarbø avslører ny kjæreste: – Veldig mange kjekke ting med det

Seerne vil kunne få bli med på mye av reisen fram til operasjonsdagen, hvor kameraene har vært med på forberedelsene.

– Mye snakk med mamma, venner og andre som har tatt denne operasjonen. Det er mange fine opptak.

Influenseren forteller at selv om hun har visst lenge at hun skulle opereres og at det mest sannsynlig ville skje i år etter at den ble utsatt i fjor, ble hun presentert for noen nye bekymringer når hun faktisk fikk operasjonstid.

– Man kan aldri forberede seg nok før man faktisk er der. Det var definitivt skummelt da jeg lå der og visste at jeg skulle gjennom en så stor operasjon. Ofte har man den tryggheten i at man kan «backe ut», men det kan man jo ikke når man tar en sånn operasjon, forteller hun.

Les også: «Bloggerne»-Monica og ektemannen er uenige om fremtiden: - Jeg kunne absolutt fått et barn til

– Så de første dagene etter operasjonen, da jeg var helt sengeliggende, så syntes jeg absolutt at det var skummelt og det var en veldig sårbar tid, hvor jeg egentlig bare kunne ønske at jeg kunne dra tilbake til mitt normale liv. Men nå er jeg veldig takknemlig.

Flyttet til hovedstaden

Ellingsen har ikke bare hatt den store operasjonen i fokus det siste halve året med opptak av Bloggerne. I januar kunne hun avsløre til Nettavisen at hun hadde tatt det store steget ved å flytte hjemmefra.

– Jeg vil se om jeg i det hele tatt liker Oslo. Jeg har egentlig aldri hatt en drøm om å bo i Oslo, men på grunn av jobb så er det på en måte naturlig at det er hit jeg skal flytte. Så jeg prøver å bo her litt, og ser hvordan jeg liker det, sa hun til Nettavisen den gang.

Nå ser det ut til at hovedstaden absolutt har gitt mersmak for 19-åringen. Selv om hun har tilbrakt mye tid hjemme i Tønsberg med familien, er hun veldig fornøyd med sine nye tilværelse i Oslo.

– Siden jeg har vært mye hjemme har jeg ikke opplevd så mye av Oslo enda, men nå som ting åpner igjen og flere venner flytter inn til hovedstaden så begynner dette absolutt å bli et likanes sted, sier hun.

Les også: Olaf Tufte om familiens nye serie: – Ikke vits å bare vise glansdagene