Gå til sidens hovedinnhold

Boikotter Dior etter ryktebørs mot Bella Hadid

Fansen er overbevist om at Dior har kastet Bella Hadid. Nå reagerer de med boikott.

(Melk & Honning): «Skam deg», var beskjeden Bella Hadid (24) fikk fra Israel etter at hun deltok i en demonstrasjon for Palestina i New York tidligere denne uka.

Den halvt palestinske modellen livestreamet deler av protest-toget på sin Instagram-profil, kort tid etter at både hun og søsteren Gigi Hadid (26) har delt flere informative og personlige innlegg om Palestina på profilene sine den siste tiden.

Nå går ryktene om at Dior dropper Bella Hadid grunnet dette.

Les mer: Bella Hadid kritiseres av Israel etter Palestina-demonstrasjon

Boikotter etter spekulasjoner

I lang tid har Bella Hadid hatt et samarbeid med luksusmerket Dior, der hun blant annet har frontet nye sminkekampanjer og kleskolleksjoner.

Ifølge ryktene, som startet på TikTok onsdag, skal Dior ha bestemt seg for å avslutte samarbeidet med supermodellen etter at det israelske utenriksdepartementet gikk ut på Twitter og anklaget Bella for å være en talsperson for å «kaste jødene i havet».

Til tross for at verken Dior eller Bella Hadid har bekreftet ryktene, er likevel fansen overbevist om at ryktene stemmer, og truer nå med boikott av luksusmerket

En Twitter-melding, som hevder at 24-åringen har fått munnkurv av Dior, er allerede retweetet over 40 000 ganger. Samtidig er en video, tatt ut av kontekst, som viser at en plakat med Bella Hadid fjernes fra butikkvinduene til motehuset Michael Kors, blitt et slags «bevis» for fansen at også de kutter alle bånd til toppmodellen.

Les også: Bella Hadid lagde egen reklamekampanje hjemmefra - og bildene hylles

Ingen bekreftelse

Det er imidlertid ingen bevis for at verken det franske luksusmotehuset Dior eller Michael Kors har gjort noe som indikerer at de har kuttet båndene til Hadid.

Også Diet Prada har omtalt Bella Hadid-ryktene.

De skriver på sin Instagram-profil at de har forsøkt å få en kommentar fra Dior, foreløpig uten hell. De skriver også at fansen trygt kan fortsette å kjøpe Dior-produkter ettersom ryktene etter all sannsynlighet bare er rykter.