Har du hørt om bloggeren som startet med en binders og ved hjelp av en rekke byttehandler klarte å bytte seg frem til et hus?

Under nedstengingen i mai 2020 tok en kvinne fra San Fransisco stor inspirasjon ut ifra denne ideen. Da Demi Skipper (30) så en Ted Talk med Kyle McDonald som fortalte om sin ukonvensjonelle vei til bolig, ble kvinnen besatt av tanken på å bytte seg frem til et hus, skriver Good Morning America.

Hun opprettet TikTok-kontoen, Trademeproject, for å dokumentere bytte-eventyret hennes. Skippers konto har for tiden 5 millioner følgere, og over 60 millioner likerklikk.

Før hun satte i gang med prosjektet, hadde hun to klare betingelser: hun kunne ikke bruker penger, og hun kunne heller ikke handle med noen hun kjente.

Les også: Rørende øyeblikk da Maria Mena møtte gatemusikant. Nå strømmer pengene inn

Fra hårnål til hus

Veien til en ny bolig startet med kun en hårnål. Deretter byttet Skipper seg videre til blant annet iPhone 11 Pro Max for en 2008 Dodge Caravan, og en MacBook Pro for en hybrid med elektriske matvogner.

Til det 25. byttet hadde 30-åringen lagt en plan for å skaffe seg et eksklusivt kort hos den populære meksikanske Fast Food-kjeden i USA. Kortet gir brukere ubegrenset mat hos kjeden i ett år, og er verdt opptil 175 000 kr.

Les også: Prins Harry og Hertuginne Meghan vekker oppsikt med avsløring før jul

Skipper var mer enn klar for å bytte bort sin Honda CR-V mot det eksklusive restaurant-kortet, men hurtigmatkjeden viste lite tegn til interesse for en byttehandel. Det var ikke før hennes neste bytte, nummer 26, at Chipotle ombestemte seg.

Resultatet av denne handelen spredte seg, og en blomsterbutikkeier i Canada beskrev Skipper som Chipotles «største fan». Skipper tok kontakt med henne, og fikk byttet seg til en solcelledrevet trailer.

Det siste byttet

Da Skipper dro til Tennessee for å sjekke ut traileren med egne øyne, kom hun i kontakt med en kvinne som skulle vise seg å være den siste brikken i puslespillet.

Les også: Tabben sett av millioner: - En av de tingene jeg angrer mest på

Kvinnen var interessert i traileren Skipper hadde byttet seg til, og til gjengjeld var hun villig til å bytte bort et hus til 30-åringen. Skipper bestemte seg for å bøye på regelen hennes om å ikke bruke penger, og betalte for å sende traileren til Tennessee.

Etter halvannet år med hele 28 bytter var Skippers oppdrag omsider fullført.

– Etter alle oppturer og nedturer klarte jeg det endelig, sa Skipper i en video hun la ut på TikTok for å markere milepælen.

Huset med to soverom, ett bad og en liten hage er verdsatt til 704.000 kr. Etter planen skal Skipper flytte fra San Fransisco med mann og hund til det nye huset i Nashville. Da starter et nytt eventyr, nemlig oppussingen av huset.

Les også: Betaler millionbeløp til eksmannen, men blir ikke kvitt han