Søndag skrev influenser Kristin Gjelsvik (36) på Instagram at drømmeboligen i Stavanger nå står ferdig, og at det er med et tungt hjerte at huset er lagt ut for salg.

Les også: Kristin Gjelsvik fortviler over knust boligdrøm: – Jeg orker ikke sette mine føtter i det huset

Sammen med sønnen og ekskjæresten Dennis Poppe Thorsen (31) skulle familien på tre flytte inn i drømmehuset de hadde brukt mye tid, energi og penger å bygge.

Slik ble det derimot ikke da Gjelsvik og Poppe valgte å hver til sitt i 2022.

Ikke turt å besøke huset

På Instagram skriver Gjelsvik at det er tungt å se drømmehuset stå ferdig. Spesielt fordi det får henne til å innse at familiedrømmen hun så for seg ikke blir noe av likevel.

«Husdrømmen brast, og jeg kjenner det knyter seg skikkelig i magen når jeg ser på disse bildene! Her skulle jeg bo for alltid med familien min... I dette fantastiske huset på Ormøy i Stavanger», skriver Gjelsvik blant annet til sine følgere søndag.

Også Poppe syntes det er tøft at det som skulle bli familiehjemmet deres nå står ferdig og ligger ute til salgs.

Til Nettavisen forteller 31-åringen at han ikke en gang har besøkt huset, til tross for at det ikke ligger langt unna boligen han bor i nå.

– Det er jo kjempekjipt at huset er lagt ut for salg, det er ikke tvil om det. Det verste er at det ikke er så langt fra meg heller, men jeg har ikke turt å gå bort å se på det. Jeg tror det hadde gjort veldig vondt, sier Poppe.

Poppe legger ikke skjul på at han vurdert å ta turen bort. Det går nemlig ikke en dag uten at han ikke tenker på huset og hvordan situasjonen kunne vært i dag.

– Jeg vet ikke. Jeg har tenkt på det, om jeg skal sette meg ned der en kveld med en flaske vin og komme meg over det, sier han.

Ifølge Poppe har han derimot ikke noe han skulle ha sagt når det kommer til salget av boligen. Ifølge han er det Gjelsvik som står for salget.

– Hun hadde veldig lyst til å gjøre det så da skal ikke jeg stå i veien for det. Vi har ikke snakket så mye om det. Det blir i så fall bare når jeg ringer for å snakke litt med gutten min i Oslo. Det er ikke noe mer snakk enn det, sier Poppe.

Nettavisen har vært i kontakt med Kristin Gjelsvik som ikke ønsker å kommentere saken.

Les også: Ærlig om den vanskelige tiden: – Vet ikke lenger hvem jeg er

På flyttefot

Da paret bestemte seg for å vende snuta vestover for et år siden, tegnet de en leieavtale med en leilighet i Stavanger som de skulle bo i frem til drømmehuset ble ferdig.

Ettersom Gjelsvik og Poppe gikk fra hverandre, ble førstnevnte boende i Oslo mens Poppe flyttet inn i leie-leiligheten. Nå som huset står ferdig, er leiekontrakten også ved veis ende og Poppe nå på flyttefot igjen.

– Det går opp og ned for tiden. Nå som huset er ferdig så må jeg få kastet meg rundt og finne meg noe nytt, for på onsdag må jeg ut, forteller han åpenhjertig.

Les også: Selger drømmehuset til flere millioner: – Kjøpte det for en rimeligere pris

31-åringen har foreløpig ikke leid noen ny leilighet, men det tar han som det kommer.

– Det er litt mye ting som skjer på en gang med et hus som er ferdig, bruddet og at jeg savner sønnen min. Også kommer dette med leiligheten i tillegg, sier han og legger til:

– Det ble litt mye for meg å håndtere alle disse problemene samtidig, så jeg tar en dag om gangen så får vi se hvordan det blir.

Fortsatt sykemeldt

I februar fortalte Poppe til Nettavisen at han hadde oppsøkt hjelp og blitt sykemeldt, etter at 2022 ble et år med både sorg og depresjon.

Det var viktig for Stavangergutten å være åpen om at han nå går gjennom en vanskelig periode. Han hadde derfor sykmeldt seg på ubestemt tid for å fokusere hundre prosent på sin egen helse.

Overfor Nettavisen forteller 31-åringen at han fortsatt er sykmeldt, og fått beskjed om at han ikke får lov til å jobbe med det første. Siden bruddet har Poppe vært opptatt med baren Show Bar i hjembyen.

– Jeg har tatt litt avstand fra baren nå og fokusert på meg selv, samtidig som jeg prøver å treffe sønnen min så mye som mulig, sier han.

Gjelsvik og Poppes sønn, Falk, har siden bruddet blitt boende med mammaen sin i Oslo. Da bruddet mellom paret ble kjent i fjor, skrev Gjelsvik på Instagram at hun skulle sørge for at samlivsbruddet ikke påvirket sønnen i altfor stor grad.

– Vi har en fantastisk liten skapning som er det viktigste midt oppi det her. Så vi må prøve å gjøre det sånn at han ikke blir for påvirket av dette, sa hun den gang.