I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I 2005, etter fem år som ektefeller, kom den sjokkerende beskjeden om at Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56) skulle skilles.

Sist fansen fikk se dem på skjermen sammen var i 2001, under en episode av «Friends». Nå kommer derimot det tidligere stjerneparet med en gladnyhet.

For første gang etter skilsmissen skal Aniston og Pitt jobbe sammen. Ifølge NME skal det tidligere paret ta del i en gjennomlesing som en del av Dane Cooks «Feelin'-A-Live»-veldedighet, som samler inn penger for organisasjonen CORE.

- Jeg synes Jennifer Aniston er fantastisk. Hun var den første personen som ønsket å være med, og etter det startet ballen å rulle, uttalte Cook til Extra.

Også stjerner som Julia Roberts, Morgan Freeman og Matthew McConaughey skal delta i gjennomlesingen, som skal sendes live.

Les også: Jennifer Aniston om toppløsbilde: – Jeg elsker å være naken (+)

Les også: Jennifer Aniston svarer etter bildene med Brad Pitt backstage

Bianca Ingrosso: - Jeg er klar for å bli mamma

Et annet kjent par som har skapt flere overskrifter rundt sitt turbulente forhold, i hvert fall her i Skandinavia, er den svenske realitystjernen Bianca Ingrosso (25) og kjæresten Phillipe Cohen (26).

Etter mye frem og tilbake valgte paret å gi forholdet nok en sjanse før sommeren. Det ser ut til å fungere svært bra, og på Instagram har turtelduene delt en rekke bilder av hverandre, der de tilsynelatende ser mer forelsket ut en noen gang.

I et nylig intervju med Hänt kan Ingrosso avsløre at den yrende forelskelsen også har satt flere tanker i hodet på henne.

- Vi begge er veldig gira på en liten baby, sier Ingrosso til nettstedet på spørsmål om hun har lyst til å utvide familien.

- Nei, men altså, jeg har pratet om babyer siden jeg var fem år gammel. Jeg har alltid lekt med dukker og dukkevogner, og kjenner at jeg er klar for å bli mamma, fortsetter hun, og understreker at det selvsagt må passe inn i livet før hun setter et liv til verden.

Les også: Bianca Ingrosso og kjæresten Phillipe Cohen har flyttet sammen

Åpner opp om bruddet

Romanse ser imidlertid ikke ut til å gå på skinner for alle. Tidligere i sommer verserte det rykter om at «Riverdale»-stjernene Lili Reinhart (23) og Cole Sprouse (28) skal ha gått fra hverandre.

I et lenger innlegg på Instagram bekrefter nå Sprouse at det er hold i ryktene.

- Lili og jeg gikk fra hverandre i januar, og ble enige om å gjøre det offisielt slutt i mars. For en opplevelse jeg har hatt. Jeg kommer alltid til å føle meg heldig og takknemlig for at jeg fikk sjansen til å forelske meg. Jeg ønsker alt av lykke og kjærlighet som kommer. Dette er alt jeg vil si om det, noe annet du hører spiller ingen rolle, skriver Sprouse.

Selv har ikke Reinhart kommentert ekskjærestens uttalelser. Tidligere denne uken gikk hun imidlertid hardt ut mot de seneste påstandene om forholdet til de to skuespillerne i et intervju med Refinery 29.

Les også: «Riverdale»-stjernen Lili Reinhart om den tøffe tiden: – Trodde jeg skulle dø

Der åpnet hun også opp om hvordan det står til med hennes mentale helse.

- Terapeuten min sier at kroppen min går gjennom en «kjærlighets-avvenning». Du er vant til en utveksling av lykkelige kjemikalier mellom deg og personen du er med. I perioder av livet har jeg lagt fra meg all stolthet og sagt: «Elsk meg. Vær så snill, bare ta bort smerten for en dag, et sekund, en time», så jeg kan føle meg bra igjen, uttalte hun blant annet.