I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Koronapandemien er under sine tredje bølge i flere land verden over, og flere land lever med strenge restriksjoner om dagen.

Belgia er et av landene i Europa som er hardest rammet av pandemien, og den belgiske hovedstaden Brussel har vært stengt over lengre tid.

Så når Brad Pitt (57) ble observert i byen nylig på en jobbtur, har det skapt sterke reaksjoner på Twitter hos de lokale.

Les også: Britney Spears bryter tausheten etter sjokk-dokumentaren

I følge Mirror har Pitt bodd i en toppsuite på et byens fremst hotell, i tillegg til å ha fått en privat guidet tur på et kunstgalleri, til tross for at det er stengt for publikum på grunn av pandemien.

Pitt ble observert sammen med kunstner Thomas Houseago (49) som er i Belgia for å forberede en utstilling på «Royal Museums of Fine Arts».

«Ikke-nødvendige reiser er forbudt. Ikke hvis du er rik! Og ikke si at han er her for å støtte vennen sin. Folk her kan ikke besøke familiemedlemmer i utlandet, men kjendiser kan gjøre hva de vil. Det er skandaløst.» skriver en bruker på Twitter.

Til tross for kritikken, er det ingen antydninger om at Pitts besøk i Belgia er et brudd på reglene, og det antas at han fikk komme inn i landet for å støtte vennen.

Les også: Hevder Madonna deler lettkledde bilder som svar på kritikken

- Endelig

Hollywood-skuespilleren Ryan Reynolds er kjent for sine morsomme påfunn både foran og bak kameralinsen.

Det er for eksempel ikke lenge siden 44-åringen plutselig bestemte seg for å kjøpe opp den walisiske fotballklubben Wrexham, som spiller på femte nivå i det engelske ligasystemet.

Nå har han postet nok et innlegg på Instagram-kontoen sin, hvor han denne gangen er avbildet mens han koronavaksineres. Og i bildeteksten kan ikke Reynolds unngå å gjøre narr av konspirasjonsteoretikere verden over:

- Fikk endelig 5G, skriver superstjernen.

Også Reynolds kone, Blake Lively, fikk koronavaksine sammen med ektemannen, og skuespillerinnen foreviget øyeblikket på sin Instagram-konto med teksten «finn deg noen som ser på deg som jeg ser på denne heroiske sykepleieren».

Donerer kjempesum

Kylie Jenner fikk hard medfart da hun delte en GoFundMe-link for en av hennes tidligere sminkører som var utsatt for en ulykke for litt over en uke siden.

Stjernen måtte til slutt gå ut og avkrefte at hun hadde bedt fans om penger, men at det heller var ment som en gest til sin tidligere ansatt.

Jenner er ikke kjent for å være grådig med pengebruken, som for eksempl donerte én million dollar - noe som tilsvarer over ti millioner norske kroner - i mars i fjor, i håp om å hjelpe med å få korona-pandemien under kontroll.

Les også: TikTok-trend med «leppeforstørrende» kanelolje tar av

Onsdag ble det også kjent at stjernen har donert 500.000 dollar til «Monroe Carell Jr. Children's Hospital» i Nashville i USA. Sykehuset er et av landets fremste barnesykehus, og tar i mot alle typer pasienter, skriver Daily Mail.

Pengene skal gå til byggingen av et nytt pasient område kalt «Hey, I'm Here For You Teen Lounge», som ble startet av Jenners venn, Harry Hudson som ble kreftsyk i 2013.

«Jeg er så takknemlig for vennskapet til Kylie og innvirkningen hun har hatt på livet mitt og kreftreisen min. Hun har alltid vært der for meg, og sammen ønsket vi å finne ut en måte å være der for andre unge mennesker som kjemper mot denne sykdommen.» sa Hudson i en pressemelding.

Les også: Triana Iglesias om den tøffe «Paradise»-kritikken, mammalivet som endret alt og det spirituelle helsestudioet sitt

Hør på Nettavisen-podkasten «Schendis»: Den kan du høre overalt du hører podkast!