I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Da Hollywood-skuespilleren Brad Pitt (56) for en uke siden ble observert på vei inn i et privatfly med den tyske modellen Nicole Poturalski (27), tok romanseryktene helt av.

Duoen var på vei til Sør-Frankrike, og møttes på flyplassen i Paris før de satte kursen sørover.

Medier verden over skrev om den nye flørten til Pitt, og siden har flere blitt svært interessert i hvem Poturalski er. Nå viser det seg at 27-åringen faktisk er gift, skriver Daily Mail.

Åpent forhold

Pitt er med andre ord ikke den eneste mannen i den tyske modellens liv, ifølge den britiske avisen.

Hun har nemlig vært gift med restauranteieren Roland Mary (68) de siste åtte årene, og sammen har de en sønn på syv år.

Les også: Brad Pitt (56) kobles til tysk modell (27)

Ifølge Daily Mail var det på restauranten til 68-åringen, Borchardt i Berlin, at Pitt og Poturalski møttes første gang.

En kilde sier følgende til avisen:

– Brad Pitt har besøkt Borchardt i flere år. Han kjenner Roland, og Nicole var på restauranten da han kom dit for å feire premieren på sin nye film i fjor sommer. Brad ble introdusert for Rolands kone, Nicole, og hun ga ham nummeret sitt. Nicole reiser mye på grunn av modelljobben, og tok kontakt med Brad da hun var i Los Angeles og jobbet.

En kilde som hevder å kjenne det tyske ekteparet godt sier de har et åpent forhold.

– Roland er en filosofisk mann. Han har vært gift flere ganger og har fem barn. Han er ikke interessert i negativitet eller sjalusi. De er fortsatt gift, men man kan beskrive relasjonen deres som et åpent forhold, sier kilden til avisen.

Les også: Ed Sheeran deler hemmelighet med fansen

Brudd etter to år

Skuespiller Sienna Miller (38) er en singel kvinne igjen. Det skriver blant andre Page Six.

Miller ble i desember 2018 for første gang observert sammen med ni år yngre Lucas Zwirner (29), og i januar i år skal Zwirner ha gått ned på kne og fridd til Miller – som så sent som i juli ble observert med en forlovelsesring.

Ifølge kildene til Page Six, som hevder å være tett på paret, var det Miller som avsluttet forholdet. Årsaken er ikke kjent.

Les også: Sexarbeidere raser mot Bella Thorne: – Slutt å stjele jobbene våre

Forlovelse nummer tre

Sienna Miller har tidligere vært forlovet to ganger, men aldri giftet seg. Altså er dette den tredje brutte forlovelsen.

Hun ble først forlovet med skuespiller Jude Law (47) i 2005, men året etter gikk de hver til sitt etter at Law hadde vært utro med barnepiken til barna sine. I 2012 forlovet hun seg med skuespiller Tom Sturridge (34), og bare seks måneder at forlovelsen ble kjent ble datteren deres, Marlowe (8), født.

I 2015 ble også denne forlovelsen brutt, men Miller og eksen har bevart vennskapet og deler omsorgen for datteren.