Gå til sidens hovedinnhold

Brennheit Kendall Jenner om modellkroppen: -Jeg er heldig

Se hva vi fant...

Kendall Jenner må forsvare supermodell-kroppen.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Etter at søstrene Kim Kardashian (40), Kendall Jenner (25) og Kylie Jenner (23) stilte opp i en brennheit undertøyskampanje for førstnevntes klesmerke, Skims, har ikke reaksjonene latt vente på seg i sosiale medier.

De tre har delt flittig med bilder og videoer fra da bildene ble tatt, og Kendall Jenner har bevist nok en gang hvorfor hun er verdens best betalte supermodell. I et bilde tatt i speilet poserer hun i en liten stringtruse og bh.

Selv om Jenner har mottatt mye ros for modellkroppen, er det flere i sosiale medier som anklager stjernen for å ha redigert bildet i Photoshop, og for derfor promotere urealistiske kroppsidealer.

Les også: Lettkledd Elizabeth Hurley (55) vekker oppsikt: – Få på deg noe klær!

Da en fan anslo at om hun hadde kroppen til Jenner, ville alle problemene hennes løse seg, valgte stjernen å svare at hun føler seg heldig som har den kroppen hun har, men at ikke alt er perfekt av den grunn.

«Jeg er en ekstremt heldig jente. Setter pris på alt jeg har. Men jeg vil at du skal vite at jeg har dårlige dager også og at jeg forstår deg. Du er vakker akkurat sånn som du er. Det er ikke alltid så perfekt som det ser ut som.» svarer stjernen i en twittermelding.

Les også: Fansen i harnisk etter Kylie Jenners ekstravagante fest: - Hun gir faen

Mamma for første gang

Den svenske «Victoria's Secret»-modellen Elsa Hosk (32) ble i forrige uke mor til en liten jente. Det delte stjernen med sine seks millioner følgere på Instagram. Dette er Hosk sitt første barn sammen med kjæresten, danske Tom Daly.

Les også: Ed Westwick får fansen til å gå amok på TikTok

Hosk avslørte nyheten ved å dele et bilde av seg selv, med kjæresten og den nyfødte.

Samtidig forteller Hosk at datteren har fått det unike navnet Tuulikki Joan Daly, og er oppkalt etter to sterke kvinner, hennes mor og sviger-bestemor.

Hosk er tredje supermodell i rekken som har blitt mamma de siste månedene. Både Gigi Hadid (25) og «Victoria's secret»-kollega Romee Strijd (25) har også fått hver sin jente det siste halve året, Hadid i september og Strijd i desember.

Les også: Emily Ratajkowski kaster klærne bare uker før fødselen

Fikk en sønn

En annen som også nettopp har blitt mor for første gang er artist Meghan Trainor (27). Hun og ektemannen, Daryl Sabara kunne ønske en liten gutt velkommen mandag forrige uke.

Trainor avslørte på Instagram at sønnen har fått navnet Riley, og at han kom mandag 8.februar, en uke før termin.

Trainor og ektemannen giftet seg i desember 2018, og annonserte at de ventet barn sammen under en opptreden på «Today show» i oktober i fjor.

Les også: Sam Asghari bryter tausheten om den nye dokumentaren «Framing Britney Spears»

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene