I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Etter at det i mai i fjor ble kjent at skuespillerne Megan Fox og Brian Austin Green skulle skilles etter ti år som mann og kone, har det ved flere anledninger stormet rundt eksparet.

Fox har blant annet beskyldt eksmannen for svartmale henne og fremstille henne som en dårlig mor for deres tre barn, Noah (8), Bodhi (6) og Journey (4).

Les også: Raser mot eksmannen: – Mater historien om at jeg er en fraværende mor

Nå ser det imidlertid ut til at Green har funnet lykken på nytt. Han har flere ganger blitt observert med den australske danseren Sharna Burgess (35), kjent fra «Dancing With the Stars».

Nylig ferierte de to sammen på Hawaii, og tidligere denne uken delte Burgess et bilde av seg selv og skuespilleren hvor de kysser - noe flere tolker som en bekreftelse på forholdet.

Les også: TV-bildene viser full krangel: Gamle sår rives opp mellom John Arne Riise og Espen Thoresen

Åpner seg om overdosen

Demi Lovato vil i en helt ny Youtube-serie, «Demi Lovato: Dancing with the Devil», åpne seg om heroinoverdosen i 2018 for første gang.

Ifølge People vil serien vil gi et ærlig tilbakeblikk på de skumleste tidene i Lovatos liv, da hun åpner opp om tidligere traumer og viktigheten av hennes fysiske, emosjonelle og mentale helse.

De første episodene slippes 23. mars.

Les også: Popstjernen Lise Karlsnes byttet karriere: - Nå handler det ikke om meg lenger

Nybakt mor

«Gossip-Girl» stjernen Jessica Szohr (35) og kjæresten Brad Richardson (35) har blitt foreldre for første gang til en liten jente. Det avslører hun selv i sosiale medier.

Szhor fikk sitt store gjennombrudd i rollen som Vanessa Abrahams i «Gossip Girl».

Szohr skriver i innlegget at hun har kjent på en helt spesiell følelse hun ikke visste at eksisterte, etter at datteren hennes kom til verden.

«Denne reisen med Brad og hans datter Lexi har vært en av de vakreste opplevelsene i mitt liv», skriver stjernen i innlegget.

Hun avslører også at navnet til den nyfødte jenta er Bowie Ella Richardson, og at datteren kom til verden 11. januar.

Les også: «Harry Potter»-stjernen Jessie Caves' sønn innlagt med koronavirus

Enighet etter den skitne skilsmissen

Etter å ha vært gift i fem år og datet siden 2012, kom det i mai frem at Mary-Kate Olsen (34) hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen Olivier Sarkozy (51).

Nå, åtte måneder senere, skal eksparet ha kommet til enighet i skilsmisseoppgjøret. Det bekrefter Sarkozys advokat, Michael Mosberg.

- I morges kom vi til en siste enighet, sa Mosberg i en video fra retten, ifølge PageSix.

Les også: Hemsedal-ordførerens klokkeklare «Ex on the Beach»-kritikk fikk nasjonal oppmerksomhet i mediene: – Angrer ikke

Det kommer også fram at de to eksene må ha signert avtalen innen neste uke. Også Olsens advokat, Nancy Chemtob, sa seg enig.

- Ja, dommer, det stemmer. Alt er løst. Vi har jobbet veldig hardt. Vi har landet på forlik.