Gå til sidens hovedinnhold

«Bridgerton»-stjernen Regé-Jean Page (30) uteblir fra sesong to

Kapret mange hjerter i sesong en, men blir ikke å se i sesong to.

Skuespiller Regé-Jean Page (30) blir ikke å se som Simon Bassett i sesong to av «Bridgerton». Det bekrefter serien på Twitter.

- Vi kommer til å savne Simons tilstedeværelse på skjermen, skriver den kjente karakteren Lady Whistledown i et brev publisert på det sosiale mediet.

Serien skriver videre at Page alltid vil være en del av Bridgerton-familien.

Page skriver på Twitter at det har vært en ære å være en del av Bridgerton-familien, både på og utenfor skjermen.

- Kjærligheten er ekte, og vil bare fortsette å vokse, skriver han.

Hans motspiller, Phoebe Dynevor som spiller Daphne, vil derimot komme tilbake i den neste sesongen, og være en «viet kone og søster, og vil hjelpe broren sin i den kommende sosiale sesongen».

Les mer: Ashton Kutcher tok feil av Netflix-suksess – trodde kona så på porno

Stor suksess

Bridgerton er en av Netflix' største suksesser noensinne, og nådde 82 millioner husstander verden over i løpet av én måned.

Serien er lagt til 1700-1800-tallet, og har fått mye oppmerksomhet. En av de som fikk mye oppmerksomhet er nevnte Page. Han spilte karakteren Simon Bassett, en hertug som etter mye om og men faller for seriens andre hovedkarakter, Daphne.

Les også: Hyller onani-scene i «Bridgerton»: – Viser hvor langt vi har kommet (+)

I serien følger man deres forhold gjennom store og små øyeblikk. Sesong to skal imidlertid handle om Daphnes eldre bror, og hans søken etter kjærligheten.

Flere reagerer

Etter at nyheten om at han ikke kommer tilbake for sesong to kom, har flere tatt til Twitter.

- Så du forteller meg at vi ikke kommer til å få se Simon som far? Hvordan han tar vare på barna sine? Hvordan de er som et gift par? Da sier jeg farvel til Bridgerton, skriver en bruker.

- Jeg gråter. Jeg tuller ikke. jeg vil ikke se på Bridgerton igjen. Hadebra, skriver en annen bruker.

- Jeg vet ikke helt hva poenget med å se på denne serien er nå. Vi vet alle at Simon var grunnen til at de fleste av oss så på dette, poengterer noen.

Det var i januar i år det ble bekreftet at det ville komme en ny sesong av kostymedramaet. Når den kommer er foreløpig ukjent.

Serieguiden har også snakket om serien: