Tidligere denne måneden kom sjokkbeskjeden om at popstjernen Britney Spears (37) var blitt lagt inn på en psykiatrisk avdeling.

Ifølge TMZ skulle årsaken dreie seg om farens sykdomssituasjon som ikke ser ut til å bedres. Situasjonan skal ha vært svært stressende for popstjernen, som angivelig la seg selv inn på klinikken i slutten av februar.

- Alle trenger litt tid for seg selv, skrev hun til et bilde med teksten «Bli forelsket i å ta vare på deg selv, hodet, kropp og sjel», dagen før innleggelsen.

Bryter tausheten

Nesten en måned er gått, og ikke før nå har fansen fått et livstegn fra den verdenskjente artisten etter at overskriftene har herjet.

På Instagram natt til onsdag delte Britney en lengre video der hun forteller at hun og familien har vært gjennom mye stress i det siste. Videre forteller 37-åringen at hun har trengt tid alene til å slappe av. Hun lover imidlertid at hun er tilbake om ikke lenge.

- Jeg ville bare si hei, fordi ting har blitt sagt og havnet ut av kontroll. Det er mange rykter ute å går, og familien og teamet mitt har mottatt flere drapstrusler. Det er flere ville ting som er blitt sagt, skriver hun til videoen før hun fortsetter:

- Jeg forsøker å fokusere på litt tid for meg selv, men alt som har skjedd gjør det bare vanskeligere for meg. Ikke tro på alt du hører, og leser.

Store komplikasjoner

Det var i januar at Britney Spears for første gang adresserte farens sykdomssituasjon. Da skrev hun blant annet at hun avlyste sin kommende konsert av familiere årsaker.

- For noen måneder siden ble pappa lagt inn på sykehus, og nesten døde. Vi er alle veldig takknemlig for at han kom helskinnet ut av det, men han har fremdeles en lang vei å gå. Jeg er nødt til å rette all fokus og energi til familien min i denne tiden. Jeg håper dere forstår, skrev 37-åringen 4. januar.

Ifølge internasjonale medier som TMZ og People skal faren ha vært gjennom to omfattende tarmoperasjoner. Sist operasjon, som skal ha vært nylig, ble ikke vellykket og faren skal nå slite med store komplikasjoner.