I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

New York Times-dokumentaren om Britney Spears (35) «Framing Britney Spears» fikk voldsom oppmerksomhet verden over da den kom ut tidligere i år.

Se traileren under:

Blant annet handler store deler av dokumentaren om den pågående rettssaken mellom sangeren og faren hennes – der Britney prøver å få endret vedtaket om at faren skal være hennes verge.

Spears har selv ikke medvirket i dokumentaren, men har fått mye sympati etter at dokumentaren kom ut. Blant annet er det mange som reagerer på hvordan hun ble behandlet i sine yngre dager - spesielt av pressen.

Les også: En gammel kjenning gjør comeback i «Ex on the Beach - Afterski»-villaen

Til nå har ikke Spears kommentert dokumentaren, men har gitt noen kryptiske kommentarer på Instagram. I et innlegg delt av stjernen tirsdag, refererer Spears imidlertid til en ikke navngitt dokumentar - og flere medier, deriblant Deadline og Variety, mener det må være snakk om nettopp «Framing Britney Spears».

«Jeg så ikke dokumentaren, men fra det jeg så av den var jeg flau over hvordan jeg ble fremstilt. Jeg gråt i to uker, og vel ... Jeg gråter fortsatt noen ganger!!!!» skriver Spears under en video der hun danser til låten «Crazy» av Aerosmith.

Les også: Nike saksøker rapartist over «satansko»

Skiller lag

Philine Roepstorff melder på sin YouTube-kanal at hun og den tidligere Rosenborg-spilleren Nicklas Bendtner flytter fra hverandre.

– Nicklas og jeg har gått hvert til vårt. Forholdet har lært meg mye. Jeg har fått mange nye erfaringer og starter et nytt kapittel sterkere, forteller modellen der.

Hun forteller videre at hun har flyttet fra parets felles hjem utenfor København, og inn i en ny leilighet i sentrum av den danske hovedstaden. De to har vært et par siden 2018.

33 år gamle Bendtner har en innholdsrik fotballkarriere bak seg, med en fortid i klubber som Arsenal, Wolfsburg, Rosenborg og FC København.

Blir ny «The Voice»-mentor

Amerikanske «The Voice» har vært en seersuksess i en årrekke, og flere av verdens fremste artister har deltatt som mentorer i det populære sangprogrammet.

Stjerner som Nick Jonas, Adam Levine og Gwen Stefani er blant de som gjennom årene har prøvd å finne USAs neste sangstjerne, men nå blir førstnevnte byttet ut med en annen superstjerne.

Tirsdag kunne NBC annonsere at Ariana Grande (27) har fått plass i en av de røde stolene, skriver Fox News.

«Jeg har vært en stor fan av showet i så lang tid. Jeg gleder meg til å gå «head-to-head» med de utrolige mentorene, bli kjent med disse nye artistene og hjelpe til med å ta håndverket deres til neste nivå!» sier Grande i en uttalelse.

Grande har også bekreftet nyheten på egen Instagram og Twitter.

Grande vil være mentor sammen med Kelly Clarkson, John Legend og Blake Shelton i den kommende sesongen av programmet.

Les også: Demi Lovato står fram som panseksuell