Det melder amerikanske medier.

Popstjerna har fått livet sitt styrt gjennom et vergemål i over 13 år. Fredag godkjente en dommer i Los Angeles prosessen med å gjøre slutt på den omdiskuterte ordningen.

– Denne uka kommer til å bli veldig spennende for meg! Jeg har ikke bedt mer for noe i mitt liv, skrev Spears i et Instagram-innlegg som senere er blitt slettet, skriver NTB.

Spears fikk i oktober fjernet far Jamie Spears fra vergemålet, og hun fikk selv velge en midlertidig erstatter.

Vergemålet ble i sin tid opprettet da popstjerna begynte å vise tegn til psykisk sykdom. Saken om vergemålet har ført til stort engasjement og to dokumentarfilmer. Tilhengere av popstjerna startet kampanjen #Free Britney, som ble et stort fenomen på nett.

I et innlegg på Twitter i oktober i år - i forbindelse med at prosessen med å avvikle vergemålet ble bekreftet satt i gang - takket superstjerna fansen for at deres «utrettelige kamp for å fri meg fra vergemålet» har livet hennes fått en ny retning.

– I går gråt jeg i to timer i strekk fordi fansen min er de beste, og jeg vet det, skriver Spears.

På Instagram skriver hun at hun er redd for å gjøre noe feil.

– Jeg skal bare være ærlig og si at jeg har ventet så lenge på å være fri fra situasjonen jeg er i ... og nå som det er her er jeg redd for å gjøre noe fordi jeg er redd for at jeg vil gjøre en feil, skriver hun.

Hun skriver også at hun skal holde seg unna «the business».

– Som er det eneste jeg har kjent til i hele mitt liv … som er grunnen til at dette er veldig forvirrende for meg, skriver hun.