I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Britney Spears (39) hadde sin siste opptreden i 2018, og lenge har det blitt spekulert på om hun noensinne kommer til å stå på en scene igjen.

I en spørsmålsrunde på Instagram torsdag svarer Spears fansen en gang for alle.

– Jeg har ikke peiling. Jeg har det gøy akkurat nå. Jeg er i endring i livet mitt nå og jeg nyter det, svarer 39-åringen i videoen der hun også besvarer andre spørsmål som fansen visstnok skal ha lurt på.

Blant annet hva som er hennes favoritt businessreise og hva slags skostørrelse hun bruker. Spørsmål som fansen mener er rent skuespill fra stjernen sin side.

«Babe det eneste spørsmålet vi stiller er om det går bra med deg », skriver en.

«Kjære nei. Vi stilte ikke disse spørsmålene. Vi elsker deg da», skriver en annen

«Dronningen av å svare på spørsmål ingen lurte på», skriver en tredje fan.

Noen hevder også at dette er spørsmål som hun skal ha blitt bedt om å svare på, og noe hun ikke har valgt selv.

Les også: Britney Spears bryter tausheten etter sjokk-dokumentaren

I 2008 ble kontrollen over Spears sine økonomiske og personlige valg gitt til faren hennes. Dette var på grunn av hennes offentlige sammenbrudd året før.

Hun ønsker nå at denne makten skal gå til Jodi Montgomery som har vært den midlertidige ansvarlige siden faren ble syk. Det er derimot ikke forventet at hun skal ta over kontrollen helt selv.

Vekker oppsikt med hete bilder, igjen

Kourtney Kardashian (42) og kjæresten Travis Barker (45) vekker stadig oppsikt med sine hete bilder og kjærlighetserklæringer i sosiale medier. Nylig ble paret fotografert til en aldri så liten bilderemse i musikkstudioet på torsdag, og nok en gang tar det av i kommentarfeltene.

«Min Baby», skriver Barker til bildet der han løfter Kourtney opp rundt livet sitt i bar overkropp.

«Hvor er Scott», skriver en.

«Hvem tar disse bildene», skriver en annen.

«Please få dere et rom», følger en annen på.

Også søsteren Khloé Kardashien kommenterte noen emojis med et opphetet uttrykk.

Paret har tidligere lagt ut bilder av samme hete karakter:

Bianca Ingrosso åpner seg om den store sorgen

Den svenske influenseren og gründeren Bianca Ingrosso (27) deler gjerne både oppturer og nedturer med fansen. Denne gang letter hun på sløret om en tragedie som rystet hele familien hennes for noen år siden.

For litt over seks år siden mistet Ingrosso familiehunden Marqy i en tragisk bilulykke. I en spørsmålsrunde på Instagram nylig, forteller 27-åringen om sorgen hun opplevde den gang.

«Jeg savner fortsatt Marqy hver dag og etter at han døde plutselig (han ble overkjørt av en bil og døde i armene mine), så var jeg i sjokk i en måned», skriver Ingrosso blant annet.

Ifølge influenseren slet hun med søvn i flere måneder etter ulykken, i tillegg til at hun slet med daglige angstanfall.

«Savnet var enormt. Jeg sørget i noen måneder og det beste jeg gjorde var å skaffe meg Dino (hennes nåværende hund) som fylte mitt hjerte», skriver hun videre.