Gå til sidens hovedinnhold

Britney Spears med nytt toppløsbilde – fansen bekymret

Britney Spears fortsetter å skape oppsikt på Instagram. Nå har hun også svart på voldsanklagene.

På torsdag kom popstjernens navn nok en gang på alles lepper, da hun postet nok et toppløst bilde på bildedelingstjenesten Instagram, der hun har 33,4 millioner følgere.

I alt har Spears de fire siste ukene lagt ut syv toppløsbilder av samme sort.

Forklarer bakgrunnen

I teksten til et av bildene hun la ut tirsdag denne uken skriver popidolet at hun ikke har operert inn brystimplantater eller er gravid, men at hun kun har spist mat.

– Før jeg viser flere bilder av kroppen min vil jeg at dere skal forstå hva jeg tenker rundt det å vise hud. Etter min mening er reaksjonen kvinner får når de bare er varme og vil kaste av seg et plagg – litt merkelig. Nei, jeg snakker ikke om å strippe, bare rent praktisk. For eksempel: hvis du setter deg i bilen, du har på deg en langermet genser og innser det er for varmt om sommeren.

Videre skriver hun at etter sist runde i rette føler seg mye bedre og at hun derfor også føler at hun ser bedre ut. Spears langer så ut i perioder med mange konserter og show, har følt på det samme.

– Det å være artist har gjort meg for selvbevisst rundt egen kropp og det er ikke attraktivt. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg legger ut disse bildene nå. Det er fordi jeg kom inn i denne verdenen naken, skriver hun.

Les også: Britney Spears under etterforskning

Slettet video

Hun skriver også at «smerte, tårer og tunge bører» ikke er det som skal definere henne som person og at hun har behov for å se på seg selv som en «vakker, sensitiv kvinne i sin pureste form».

– Nei, jeg kommer ikke til å dele toppløsbilder hele tiden, for det tror jeg ville blitt kjedelig i lengden, men det hjelper klart på når du har behov for å fremstå «enlightened», uttaler Spears.

Pop-idolet publiserte også en video denne uken, som nå har blitt slettet. I poserte og danset 39-åringen med hendene over brystene.

I videoen kom popidolet med en tirade om koronaviruset og at hun «lagde nydelige nistepakker» til barna som skulle på skolen.

Les også: Britney Spears' far trekker seg fra formynderskapet, men ikke helt ennå

På kort tid rant det over av meldinger i kommentarfeltet fra bekymrede fans, som lurte på hva hun ville kommunisere med det særs lite sammenhengende budskapet.

– Dette gir ikke mening, skrev en følger.

På et av bildene som ikke er slette skriver en følger:

– Jeg skjønner ikke hva du driver med lengre.

– Jeg elsker deg, men du må stoppe med disse bildene, kommenterer en annen.

– At du poster disse bilden igjen og igjen er litt ubehagelig, skriver en.

Kom med vergemål-stikk

Fredag postet Spears også en video med en samling av klipp fra hennes mest ikoniske opptredener, blant annet fra musikkvideoen til «Toxic» og «I'm A Slave», samt en opptreden med Michael Jackson.

I den vedlagte teksten kommer hun med et spark mot vergemålet hun er under.

– Av en eller annen grunn føler jeg verden trenger en påminnelse. Jeg danser kanskje i stuen min nå, men men jeg er sikker som «faen» på hvem jeg egentlig er. De fleste av disse opptrendene fant sted før vergemålet. Jeg har sagt nok!! Mic drop 🎤 … PS KISS MY WHITE ASS 💋💋💋 !!!!!!!, skriver popidolet.

Røff uke

Men det er ikke første gang denne uken Spears har funnet veien til avisoverskriftene. Mandag skal det ha oppstått en krangel mellom popstjernen og hennes hushjelp i Spears' hjem i Thousand Oaks i Sør-California.

Torsdag bekreftet politiet i Ventura County at saken er under etterforskning, og at popstjernen har status som mistenkt. Den ansatte hevder at Spears slo til henne.

– Dette er overdrevet sensasjonssladder. Det er ikke noe mer en et fabrikkert «han sa, hun sa»-rykte om noe med en telefon, uten at noen ble slått og at noen kom til skade, sa advokaten hennes Mathew Rosengart i en uttalelse til CNN.

Les også: Amerikanske politikertopper støtter Britney: – Det sykeste jeg har sett på lang tid

Anmeldt etter hundekrangel

Ifølge TMZ er den ansatte en hushjelp, og krangelen skal ha handlet om Britneys hunder. Den ansatte hevder hun tok med en av hundene til dyrlegen, og at de to siden begynte å krangle om hundens helse. Britney skal da ha slått mobilen ut av hånden på hushjelpen.

Prøver å løsrive seg

Selv står Britney Spears for tiden midt i en stor sak der hun prøver å løsrive seg fra farens kontroll.

De siste 13 årene har James Spears (68) hatt full kontroll over livet og økonomien til datteren, etter at han i 2008 fikk jobben med å være vergen hennes.