*Nettavisen* Livsstil.

Britney Spears med sprek yogavideo - sett én million ganger på 45 minutter

Superstjernen skal ha slitt med psykiske problemer, men i en ny og sprek Instagram-video ser hun friskere ut enn på lenge.

04.05.19 20:46

Se Britney Spears i aksjon øverst!

I april kom nyheten om at 37-åringen var blitt lagt inn på psykiatrisk avdeling, og at årsaken skal ha vært farens sykdomssituasjon. Det var svært stressende for popstjernen, som angivelig la seg selv inn på klinikken i slutten av februar. På de to månedene var det fullstendig stillhet fra artisten.

Mange fans trodde også at stjernen ble nektet å ta sine egne avgjørelser i løpet av den tiden. Det var mange teorier om at Britney ble holdt i fangenskap av sitt eget team, og at hun var under en verge-ordning som nektet henne å ta sine egne avgjørelser.

Les også: Dette er bakgrunnen til «Free Britney»-bevegelsen

I slutten av april ble hun imidlertid skrevet ut av den psykiatriske institusjonen, og senere fortalte hun sine Instagram-følgere at hun skulle komme tilbake om ikke altfor lenge.

Hun forklarte blant annet at det var viktig for henne å ha tid alene til å slappe av. I en senere video jublet popstjernen over vektnedgangen, siden stresset hun gikk gjennom førte til at hun gikk opp i vekt.

Og nå ser det virkelig ut som at popstjernen er tilbake, friskere og sprekere enn på veldig lenge. I videoen overfor kan man blant se 37-åringen stå på hendene, og utøve diverse strekkøvelser som selv en 20-åring ville ha misunnet henne for.

Les også: Britney Spears bryter tausheten etter innleggelsen

Det mangler heller ikke på positive kommentarer i Instagram-posten til 37-åringen:

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Instagram)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Instagram)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Instagram)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Instagram)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag