Tidligere denne uken ble Jamie Lynn Spears (30) intervjuet av det populære programmet «Good Morning America». I intervjuet åpnet en tårevåt Jamie Lynn opp om den vanskelige familiesituasjonen.

Kort tid etter raser Britney Spears (40) mot det hun anser som PR for boksalg.

Lillesøsteren til popartisten lanserer nemlig sin egen biografi «Things I Should Have Said» 18.januar.

Les også: Britney Spears er endelig fri

Hevder Britney var «ute av kontroll»

Helt siden Britney uttalte seg i retten for første gang, har fansen hennes angrepet Jamie Lynn på internett og anklaget henne for og ikke støtte Britney gjennom hennes vanskelige periode.

Ifølge People skal hun til og med ha mottatt drapstrusler. Forrige uke sluttet popstjernen å følge lillesøsteren sin på Instagram, og nå raser hun på Twitter.

I et innlegget legger ikke Britney skjul på noe av det hun mener om lillesøsterens intervju. Hun understreker derimot at hun skal ha sittet med høy feber på tidspunktet intervjuet gikk på lufta, og at hun så det hele i «febertåke».

– Hun trengte ikke å jobbe for noe. Hun fikk alltid alt opp i hendene, raser Britney om lillesøsteren.

Britney skriver at noe av det som plager henne mest er Jamie Lynn sin kommentar om at oppførselen hennes var «ute av kontroll» i tiden rundt det mye omtalte sammenbruddet.

Ifølge popstjernen var ikke lillesøsteren mye rundt henne på den tiden for 15 år siden.

– Så hvorfor snakker hun i det hele tatt om det? Om hun ikke ønsker å selge bøker på min bekostning? skriver Britney i innlegget.

Les også: Kanye West under etterforskning

I det samme TV-intervjuet fortalte Jamie Lynn at hun ikke vet hvorfor forholdet til storesøsteren har blitt så turbulent som det er nå. Hun har alltid elsket søsteren, og har alltid gjort det beste for Britney, noe hun hevder Britney også er klar over.

Fredag postet Jamie Lynn et innlegg på Instagram hvor hun åpnet opp om hvordan hele situasjonen med søsteren har påvirket henne de siste dagene. I innlegget kommer det frem at hun ikke ønsker noe drama, men at hun ikke kan noe for at hun er født som en «Spears».

I innlegget avkrefter hun også Britney sine ord om at hun ikke har jobbet hardt for noe. Jamie Lynn skriver at hun har jobbet hardt helt siden hun var tenåring, og hun har bygget opp karrieren sin kun av å være noen sin lillesøster.

Turbulent familiesituasjon

Britney hevder det ikke bare er søsteren hun har hatt et betent forhold til. Hun skriver nemlig at familien hennes «elsker å trykke henne ned».

Faren har blant annet styrt over 40-åringens personlige økonomi og forretningsmessige forhold i 13 år. Til slutt ble det opprettet et vergemål da popstjernen begynte å vise tegn til psykisk sykdom.

Vergemålet ble i høst avviklet av en domstol i Los Angeles.

Popstjernen har vært svært aktiv på Instagram den siste tiden, og kommunisert hyppig med fansen. Hun har tidligere takket fansen i den lange kampen mot vergemålet hun gikk gjennom.

Nå forklarer Britney at hun ønsker å ta avstand fra plattformen i tiden fremover.