Sangstjernen Britney Spears (39) skaper nok en gang overskrifter, etter at en ansatt skal ha anklaget henne for vold. Saken er nå under etterforskning, skriver blant andre BBC.

Torsdag bekreftet Ventura County politistasjon at saken er under etterforskning, og at Britney har status som mistenkt. Konflikten mellom sangeren og hennes ansatte skal ha funnet sted i 39-åringens hjem mandag denne uken, der en ansatt hevder at Britney slo henne.

Anmeldt etter hundekrangel

Ifølge TMZ er den ansatte en hushjelp, og krangelen skal ha handlet om Britneys hunder. Den ansatte hevder hun tok med en av hundene til dyrlegen, og at de to siden begynte å krangle om hundens helse. Britney skal da ha slått mobilen ut av hånden på hushjelpen.

Les også: Amber Rose anklager kjæresten for et dusin utroskap

Den ansatte skal ikke ha blitt skadd, men har likevel valgt å anmelde saken.

Kilder som hevder å være tett på Britney og teamet hennes forteller derimot til både TMZ og People at det ikke er noe hold i anmeldelsen.

– Hun har ikke slått noen, sier en kilde til sistnevnte nettsted fredag morgen.

Prøver å løsrive seg

Selv står Britney Spears for tiden midt i en stor sak der hun prøver å løsrive seg fra farens kontroll.

De siste 13 årene har James Spears (68) hatt full kontroll over livet og økonomien til datteren, etter at han i 2008 fikk jobben med å være vergen hennes.

Les også: «James Bond»-stjernen nekter å etterlate barna milliard-arv: – Om du dør rik, har du mislykkes

Dette er imidlertid en ordning Britney Spears selv ikke lenger ønsker, og hun har de siste årene søkt om å løsrives fra farens kontroll – foreløpig uten hell. Tidligere i år snakket fortalte hun for første gang sin side av saken.

I nesten 30 minutter fortalte Britney Spears under en rettshøring i juni at hun er «traumatisert» og at alt hun ønsker er «å få livet sitt tilbake».