I september i fjor avslørte blogger og influenser Anniken «Annijor» Jørgensen (26) at hun hadde fått seg kjæreste etter lang tid med romanserykter, og et halvt år etter delte hun nyheten om at kjæresten, Theo Engelstad (27), hadde fridd til henne.

Men paret er ikke bare kjærester, forlovede og samboere. Nå er de også kolleger.

Onsdag tok nemlig Jørgensen til sosiale medier for å fortelle at hun nå har valgt å bryte med managementet sitt etter sju år. Og det er forloveden som nå skal ta ansvar for den daglige driften av firmaene hennes.

Les også: Anniken Jørgensen innrømmer: – Presset ut restylanen av leppen min i panikk

Overfor Nettavisen kan imidlertid Jørgensen fortelle at det ikke bare har vært lett å jobbe så tett med kjæresten.

– Litt rart i starten

Den populære influenseren forteller til Nettavisen at ansettelsen av kjæresten er noe hun har tenkt på lenge, og at Engelstad ikke er offisielt ansatt i firmaet hennes ennå. Planen er imidlertid at han med tiden skal bli en form for manager for henne.

– Han blir nok det på sikt. Men ja, man kan vel si det. Han er manageren min, eller «pimpen» min, som jeg sier. Det er jo meg han skal selge, sier Jørgensen.

26-åringen erkjenner likevel at det ikke føltes helt naturlig å være «sjefen» til kjæresten sin i begynnelsen. Mest fordi hun tar arbeidet sitt veldig seriøst.

– Det var litt rart i starten, kanskje mest for han, fordi jeg er så innmari hard når det kommer til jobb. Men nå har vi kommet inn i en fin flyt, og jeg har myknet litt. Jeg tror vi kommer til å få til dette her, sier hun, og legger at forloveden er en drøm å forholde seg til.

Les også: Kjæresten vil ha barn, det vil ikke Anniken Jørgensen: – Jeg skal ikke føde en unge bare for å redde et forhold

Jørgensen ser på det som en styrke å ansette Engelstad. Hun mener det skaper en bedre arbeidsflyt når begge har kontroll på all kommunikasjonen. I tillegg føler hun seg nærmere kundene.

Tar seg av den daglige driften

Fra tidligere har Jørgensen flere firmaer hun eier, både klesmerket Knust Porselen og kosmetikkmerket Natálie.

I tillegg lanserte paret i høst sitt eget smykkemerket, Englund1917, som de eier halvparten av hver. Ifølge Min Mote var samarbeidet bare starten på muligheten for å skape noe større.

Til Nettavisen forteller 26-åringen at Engelstad tar seg av den daglige driften av firmaene, og at hun er meget imponert over innsatsen hans det siste året.

– Jeg føler meg egentlig heldig som klarte å få fatt i han, og da må man benytte sjansen her. Jeg kunne aldri noen sinne tenke meg at dette skulle skjedd for ett år siden, men jeg har heller aldri møtt noen som har den samme jobbmoralen som jeg har, før jeg møtte Theo, sier hun.

Videre legger hun ikke skjul på at prosjektene hennes ikke er noen ni- til fire-jobb, heller tvert imot. Det aller viktigste for henne er at de hun jobber med forstår hva hun har bygget opp, og at det ikke er noe som har skjedd av seg selv.

– Vokst litt ut av det

Mye har som nevnt skjedd siden Jørgensen som 18-åring ble plukket opp av managementetbyrået Kontent. De siste årene har hun blitt en av Norges største influensere og skrevet to bøker. I ryggen har hun hatt managementet Kontent, som hun nå altså bryter med.

Dette gjør hun for å kjenne på nye utfordringer.

– Jeg tror det har blitt litt som et kjærlighetsforhold. Jeg har vokst litt ut av det, og trenger litt andre ting enn hva de kan gi meg, men nå føles det veldig riktig. Jobbene strømmer fortsatt på, og ingenting sånn sett har endret seg annet enn at jeg har kontroll over absolutt alt, sier hun til Nettavisen.

I tillegg forteller hun at managementet fikk en viss prosent av alt hun tjener, noe de ikke lenge gjør. Nå går mesteparten av inntektene hennes til henne selv og forloveden.

– Det er jo koselig å tenke på, sier hun.