Kjendismanager David Eriksen (54) og kjæresten, Hedvig Sophie Glestad (30), har gått fra hverandre.

Det melder Eriksen selv på Instagram fredag.

«Hedvig og jeg bekrefter at det er slutt mellom oss og at vi har flyttet fra hverandre», skriver han og fortsetter:

«Det gjør vondt for oss og familiene våre, men det er det riktige valget vi har tatt».

Videre skriver Eriksen at de fortsatt skal jobbe sammen, hun som profil og han som manager i Eccentric People.

«Det er kun kjærlighet mellom oss, og vi respekterer hverandre som tidligere kjærester, kollegaer og som gode venner», avslutter 54-åringen innlegget med et bilde av dem.

Les også: Kongehuseksperter reagerer etter prins Harry-utsagn: – Må beskyttes mot ham

Også Glestad har fredag delt et innlegg på Instagram.

«For oss har det vært viktig å være ærlige og ekte så godt det lar seg gjøre, og det ønsker vi også nå. Vi bekrefter at det er brudd og at vi har gått hvert for oss. Det er veldig trist og vondt. Men det riktige valget for oss nå», skriver 30-åringen.

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra både Eriksen og Glestad, foreløpig uten hell.

Eriksen og Glestad har vært et par i rundt fire år, og har gjennom to sesonger delt mye fra forholdet og hverdagen sammen i TV-programmet «Alle elsker David» – som følger kjendismanageren og familien tett. I programmet har det ikke vært tegn på brudd, men nå er de begge to altså single.

Skjulte forholdet

Det var i september 2018 at Eriksen introduserte Glestad som sin nye kjæreste på en fest i regi av ukebladet Se og Hør.

Overfor VG fortalte de den gang at de hadde vært sammen i seks måneder, men at de ikke ønsket å offentliggjøre forholdet før de var helt sikre på at det var riktig å gjøre det.

– Det er en liten aldersforskjell vi snakker om her på 24 år, så det er klart at man skal være sikker før man går ut. Men nå er vi sikre, sa David Eriksen på den røde løperen den gangen.

Les også: Pia Tjelta skulle ta en selfie med superstjernen, så skjedde det uventede

Eksparet fortalte imidlertid ikke hvordan de møttes. Det gjorde Glestad da hun i 2021 gjestet podkasten «G-punktet».

Da fortalte hun at de hadde møttes flere ganger på ulike utesteder, og at hun hadde et godt øye til den populære kjendismanageren lenge før han fikk øynene opp for henne.

- Da jeg ble singel møtte jeg ham på byen, og tenkte: «Åh, han der». Jeg bare følte at det var noe der. Han er en sånn person som pleier å lyse opp når han ser folk han kjenner, og jeg tenkte: «Han liker meg». Jeg følte at det var kjemi mellom oss, men visstnok følte ikke han det. Han er sånn mot alle, sa 30-åringen, og la til at dette snudde etter hvert.

Falt for sjarmen

Rundt samme tid fortalte også Glestad overfor Se og Hør at aldersforskjellen mellom dem aldri spilte noen rolle.

– Det er aldri noe stort problem for oss. Vi har mye av de samme interessene. Han er litt mer fornuftig og rasjonell enn meg. I tillegg til aldersforskjellen er jeg veldig barnslig, men han er jo rimelig ung til sinns han også. Så vi er en god kombinasjon, sa Glestad, og la til at de bare har kjent på aldersforskjellen hva gjelder ulikhetene ved vennegjengene.

Les også: Juliane Snekkestad etter bruddnyheten: – Deilig å være meg selv igjen

– Han har en gjeng på hans alder, og jeg på min alder, og de gjengene blander vi sjeldent. Men så har vi en felles gjeng, som er utrolig koselig, og da gjør det ikke noe at vi deler oss.

Samtidig delte Glestad hva hun falt for ved Eriksen, som var smilet og sjarmen hans. Hun beskrev også kjendismanageren som en god mann – med et hjerte av gull.