I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Supermodell Gigi Hadid (26) og artist Zayn Malik (29) skal ha gått fra hverandre etter seks år som kjærester. Det skriver en rekke amerikanske medier, blant andre People og Metro.

Les også: Solveig Kloppen ferdig i TV 2: Går til konkurrent

Det er ikke kjent hva som er årsaken til bruddet, og paret selv har ikke bekreftet bruddnyheten. Overfor People hevder imidlertid flere kilder at det er over for godt denne gangen.

Paret har datteren Khai (1) sammen.

– De er ikke sammen nå, men de er gode foreldre og de deler på omsorgen for datteren. Yolanda (Hadid, moren til Gigi, journ.anm.) er veldig beskyttende overfor Gigi. Hun ønsker det beste for datteren og barnebarnet, forteller Peoples kilde.

Konflikt med svigers

Nyheten om bruddet kommer kort tid etter at Gigis mor, ovennevnte Yolanda Hadid (57) vurderte å ta ut en politianmeldelse mot svigersønnen. Ifølge TMZ kom dette som følge av at Zayn skal ha slått henne. Den tidligere One Direction-stjernen nekter på sin side for at dette har skjedd.

Les også: Frykter urettferdig resultat i «71 grader nord». Dette svarer produksjonen

Torsdag tok han til Twitter for å forklare sin side av saken.

«Jeg ønsker gjerne å skape et trygt og privat rom for datteren min å vokse opp i. Et sted hvor private familiesaker ikke blir kastet opp på verdensscenen», var blant det 29-åringen skrev.

«I et forsøk på å beskytte den plassen gikk jeg med på å ikke bestride krav som oppsto fra en krangel som jeg hadde med et familiemedlem av partneren min som kom inn i hjemmet vårt, mens partneren min var bortreist, for flere uker siden».

Videre skrev Zayn Malik i Twitter-innlegget at han skulle ønske saken kunne forbli privat.

«Jeg håper imidlertid på helbredelse for alle involverte når det kommer til de harde ordene som deles, og enda viktigere er jeg fortsatt årvåken for å beskytte Khai og gi henne det privatlivet hun fortjener», avsluttet den populære sangeren.

Gigi og Zayn ble et par i 2015, men forholdet deres har ikke alltid vært en dans på roser.

Les også: Herbert Nordrum avslører babynyhet

I løpet av tiden de har vært sammen har de gått fra hverandre flere ganger, både i 2016, 2018 og 2019. Da de ble gjenforent tok det ikke lange tiden før Gigi ble gravid, og i september 2020 ble paret altså foreldre til datteren Khai.

Nå ser det imidlertid ut til at det er slutt mellom dem igjen.

– Gigi fokuserer kun på det beste for Khai. Hun ber om privatliv i denne tiden, sier en representant for modellen til People på spørsmål om bruddet og morens harde anklager.

Takket nei til millionavtale

Mange forbinder nok Will Ferrell (54) med julefilmen «Elf», men han blir ikke å se i alvekostymet igjen.

Dette til tross for at han kunne tjent svært godt på det.

I et nytt intervju med The Hollywood Reporter forteller nemlig Ferrell at han fikk tilbud om å lage en ny film basert på den forrige, men at han takket nei fordi han ikke likte verken manuset eller hvordan historien utviklet seg videre.

Les også: Frykter urettferdig resultat i «71 grader nord». Dette svarer produksjonen

– Jeg måtte promotert filmen fra et ærlig ståsted. Og da hadde jeg blitt sånn: Ånei, den er ikke noe bra, forteller han.

Dermed takket han nei til 29 millioner dollar, tilsvarende om lag 242 millioner norske kroner.

Ferrell erkjenner imidlertid at han vurderte det.

– Jeg tenkte: Kan jeg faktisk stå inne for dette? Jeg tror ikke det, så jeg kan vel ikke gjøre filmen, sier han.

I den originale filmen følger vi karakteren Buddy, en «vanlig» gutt som har blitt oppdratt blant julenissens alver på Nordpolen. En dag bestemmer han seg derimot for å reise til New York for å møte sin biologiske far. Filmen fra 2003 har i senere år blitt en juleklassiker som sendes på TV årlig.

Deler alt i ny bok

Det er ingen hemmelighet at Matthew Perry (52) har slitt med avhengighet opp gjennom, og nå skal han dele hele historien i en kommende selvbiografi. Det skriver E! News.

Perry vil ifølge forlaget Flatiron Books «ta med leserne bak kulissene og ut på scenen til en av de mest suksessrike situasjonskomediene noen sinne laget, og samtidig åpne opp om sine private vansker med avhengighet». Boken blir beskrevet som «ærlig, men morsom» av kjendisnettstedet.

Les også: Anniken Jørgensen letter på sløret om kjæresten

Aldri før har en av skuespillerne fra «Friends» gitt ut en selvbiografi, så trolig byr Perrys bok også på en rekke historier fra det berømte settet som fansen aldri har hørt.

– Dette er boken «Friends»-fansen har ventet på, sier forlaget i en uttalelse.

Selvbiografien kommer ut høsten 2022, der Matthew Perry også snakker åpent om rusmisbruket sitt.

Misbruket startet i 1997, etter en vannscooterulykke. Perry fikk sterke smertestillende, og gikk siden videre til enda sterkere ting. Samtidig var han en av stjernene i nettopp «Friends», og han har tidligere fortalt om utfordringene ved å jobbe samtidig som han slet med et tungt misbruk privat.

– Jeg gikk på jobb ekstremt bakfull. Det er så vondt å ha det sånn og samtidig måtte gå på jobb. På toppen av det hele må man være morsom, fortalte Perry til New York Times i 2002.