Gå til sidens hovedinnhold

Brudd for Isabelle Ringnes (32)

Tech-gründeren og Bjørn Erik Ihlen går fra hverandre etter 3,5 år sammen.

«New beginnings. Livet går ikke alltid etter planen. Og det er ikke alltid lett. Nå sitter jeg i et nytt, fargerikt hjem som ikke ble vårt hjem likevel, men som jeg håper blir et hjem til alle jeg er glad i. Bjørn og jeg er blitt enige om å gå hvert til vårt», er noe av det gründeren skriver på Instagram.

Det er ikke lenge siden eks-paret kjøpte seg et hus sammen, og så frem til fremtiden som kone og ektemann etter at paret forlovet seg i februar 2019. Datteren til eiendomsmilliardæren Christian Ringnes og Ihle bladde opp 17.175.000 kroner for eiendommen på Ormøya, tre-fire kilometer sør for Oslo på østsiden av fjorden, i august i fjor.

Tech-gründeren var med i Nettavisen-podkasten «Schendis» tidligere i år:

Nylig kjøpt hus

De bodde imidlertid på eiendommen bare i cirka ett år, siden de bestemte seg for å selge luksusvillaen i sommer i år. Etter salget kjøpte de seg et nytt hus på Ormøya til en verdi av 24 millioner kroner i starten av oktober, men bare litt over en måned senere er det altså slutt mellom Ringnes og Ihle.

- Bjørn Erik og jeg tatt en felles avgjørelse om å gå hvert til vårt. Bruddet er uten dramatikk og vi fortsetter som venner, skriver hun i en SMS til E24, søndag ettermiddag.

Teknologi og likestilling

Ringnes er kjent for å ha mange jern i ilden, og har tidligere sagt til Nettavisen at hun brenner for teknologi, mangfold og likestilling. Hun har startet flere selskap og skrevet bok.

Les også: Tech-gründeren Isabelle Ringnes møtt med fordommer: - Ga meg ekstra bensin på bålet

Datteren til Christian Ringnes er blant annet grunnlegger av likestillingsorganisasjonen #Hunspanderer, gründer/leder i Teknologinettverket for kvinner (TENK), har holdt en rekke foredrag og jobber i tillegg i Singularity University.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene