I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

At det har stormet rundt Khloe Kardashian (36) og Tristian Thompson (30) de siste årene, er ingen overdrivelse. Forholdet mellom paret har mildt sagt vært en berg- og dalbane, med ryker på hele skalaen – fra utroskap og forlovelse.

Da Kardashian var gravid med datteren deres True i 2018, ble Thompson tatt i utroskap med Kardashians lillesøster, Kylie Jenners, bestevenninne, Jordyn Woods.

Les også: Khloé Kardashian innrømmer kosmetisk inngrep etter flere år med spekulasjoner

Selv om Kardashian den gang tilga Thompson for å holde deres nybakte familie sammen, så ikke forholdet ut til å reddes. De to gikk fra hverandre i 2019.

Senere skal de angivelig ha funnet tilbake til hverandre, men lykken ble imidlertid kortvarig. I følge det amerikanske nettstedet E! News, skal de to nå ha gått fra hverandre igjen.

Utroskapsrykter nok en gang

Denne gangen skal det også være snakk om at Thompson har hatt en affære på siden. I følge nettstedet ble han observert på en fest forrige uke, der han skal ha gått inn på et soverom med tre andre kvinner. Ingen av de tre skal ha vært Kardashian.

En kilde bekrefter overfor E! News at Thompson var på festen, og at han tilbrakte mye av tiden med flere kvinner.

– Tristan hang med Drake, Diddy og Chris Brown mesteparten av kvelden. Han var også med flere kvinner i overetasjen før han gikk inn på et privat soverom med tre kvinner. Han var i godt humør og ville drikke og feste til tidlig på morgenen, forteller kilden.

Les også: Boikotter Zara etter kontroversielle uttalelser fra sjefsdesigner

En annen kilde forteller også til nettstedet at basketstjernen hadde fortalt folk på festen at han var singel.

Verken Kardashian eller Thompson har enn så lenge ikke bekreftet eller avkreftet bruddet.

– Jeg går ikke ut og ser etter unge kvinner

Tristan Thompson er imidlertid ikke den eneste Kardashian-eksen som får oppmerksomhet om dagen.

I den aller siste episoden av Kardashian-klanens realityserie, «Keeping up with the Kardashians», fikk nemlig Scott Disick, som er den Kourtney Kardashians ekskjæreste, søkelyset rettet mot seg.

Spesielt Disicks kjærlighetsliv ble et hett tema.

Disick har siden det ble slutt med Kardashian for godt i 2015, datet blant andre 20 år yngre Sofia Richie (22).

Nå er Disick kjæreste med 22 år yngre Amelia Hamlin (20), som er datter av skuespillerparet Lisa Rinna (57) og Henry Hamlin (69).

Les også: Billie Eilish legger seg paddeflat etter rasismeanklager: – Forskrekket og flau

I episoden avslører han imidlertid at han ikke er på utkikk etter yngre kvinner, og at det ikke har vært hans valg.

– Alle misforstår dette, at jeg ser etter unge jenter. Jeg går ikke ut og ser etter unge kvinner, sier han i episoden, ifølge Page Six.

Disick er ikke helt sikker på selv hvorfor alle kjærestene etter Kardashian har vært såpass mye yngre enn ham, men tror selv det har en enkel forklaring.

– De blir tiltrukket av meg fordi jeg ser så ung ut. Det er sånn jeg forklarer det for meg selv, sier han.

Ryktene florerer etter bursdagsfeiring

Også kjærlighetslivet til Alex Rodriguez (45) er et hett tema i sladderpressen om dagen.

Eksen til Rodriguez, Jennifer Lopez (51), har nemlig den siste tiden blitt observert i het omfavnelse med eksen Ben Affleck (48), bare tre uker etter at hun og Rodriguez brøt forlovelsen.

Lopez og Affleck var kjærester og forlovet tidlig på 2000-tallet. Duoen fikk kallenavnet «Bennifer» i pressen, og var et av Hollywoods heteste par før det tok slutt i 2004. Nå ryktes det altså om at de to er kjærester igjen.

Les også: Dette er de nye «Gossip Girl»-stjernene

Nå tror fansen at også Rodriguez, bedre kjent som A-Rod, skal ha gått videre etter bruddet med artisten. Og ikke med hvem som helst.

A-Rod skal nemlig i følge Us Weekly ha blitt observert med Ben Afflecks eks, Lindsay Shookus.

Les også: Kraftig reaksjoner mot Elle-forside: – Misbruker pride

Shookus feiret bursdagen sin mandag i Hamptons, hvor Rodriguez også var til stede. I en video publisert hos Page Six, sitter Shookus og A-Rod tett ved siden av hverandre under den intime bursdagsfesten.

Ryktene skal derfor ha begynt å svirre blant fansen, siden eksene deres har blitt observert mye sammen, men en representant for 45-åringen forteller til Page Six at de to har vært venner i årevis.

– Det er absolutt ingenting der. De har vært venner i 15 år, sier representanten.

Les også: Victoria's Secret kvitter seg med «englene» for godt: – Må slutte å være det menn vil ha

Går hardt ut etter kommentarer mot datteren

Svenske Pernilla Wahlgren (53) og Bianca Ingrosso (26) er godt vant med å dele av livet sitt i sin sosiale medier og gjennom realityserien «Wahlgrens verden».

Som flere andre realitystjerner har følt på, fører det med seg at fansen tror de kjenner dem på et personlig nivå og har rett til å mene og uttrykke hva de mener om dem.

Verken Wahlgren eller Ingrosso pleier å uttale seg om kritikken, da de etterhvert har blitt vant til kritikken, men ved et par tilfeller får også de to nok.

Sist ut er Ingrosso, som reagerte på en kommentar fra en følger som påsto at det ikke er mulig å slite så lett med angst som Ingrosso gjør. Det fikk influenseren til å se rødt, da hun mener følgeren umulig kan vite hvordan hun har det, skriver svenske Hänt.

Les også: Bianca Ingrosso fant tilbake til ekskjæresten igjen: – Han er så jævla sexy

Ingrosso forklarte i en Youtube-video at angsten påvirker mye av livet hennes, da hun har levd med spiseforstyrrelsen bulimi hele sitt voksne liv.

- Det er en daglig angst bare å leve med det. Så unnskyld meg, men faen ta deg for å skrive noe sånt til meg og forminske hele min daglige spiseforstyrrelse som jeg må leve med, sa stjernen.

Nå går også Ingrossos mor, Pernilla Wahlgren, hardt ut mot kritikerne, og da spesielt de som kommenterer på datteren.

Det gjør hun i podkasten Wahlgren & Wistam.

– Mange vil være litt hobbypsykologer og kjøre hobbyanalyser på hvordan jeg er som person. Eller si: «Du burde sannsynligvis gjøre dette og det» eller «du håndterer Bianca feil», sier Wahlgren i podkasten.

Les også: Eveline Karlsen om det elleville husprosjektet, hvorfor hun trives best som singel og forholdet til Bianca Ingrosso

Wahlgren forteller at hun setter pris på tanken, men at fansen må huske på at det er et TV-program.

–Jeg får lyst til å si: Vet dere hva, dere ser på et TV-program som er klippet ned til en brøkdel av det virkelige livet. Jeg forstår at folk synser og mener, men jeg takker nei til hjelpen, avslutter hun.

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» der du hører podkast! Ny episode hver tirsdag!