Fire år etter Se og Hør-oppslaget om at Marius Borg Høiby (25), sønnen til kronprinsesse Mette-Marit (48), hadde blitt kjæreste og samboer med Juliane Snekkestad (26), er det nå slutt mellom de to.

Det bekrefter Snekkestad i en tekstmelding overfor Nettavisen.

– Marius Borg Høiby og jeg har gått fra hverandre. Og jeg har det mye bedre nå, skriver hun.

Videre legger Snekkestad til at det er riktig for henne, og ber om at pressen respekterer privatlivet hennes.

Les også: Kronprinsparet reagerer på Se og Hør-oppslag om Marius Borg Høiby

I 2019 kjøpte paret en bolig sammen i Tønsberg der de har bodd sammen med deres to hunder, Louie og Gabbana. Nå flytter Høiby og Snekkestad altså fra hverandre.

Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar fra Høiby.

Møttes i Los Angeles

Paret møttes for første gang i Los Angeles. Juliane Snekkestad hadde flyttet til storbyen for å satse på modellyrket, mens Høiby bodde der i forbindelse med jobb og studier.

– Jeg dro ned sammen med en norsk venninne som også er modell. Vi dro ned for å besøke ulike modellbyråer og jobbe litt, også hadde hun en felles venn med Marius, tror jeg. Så vi inviterte han til leiligheten og dro ut - det var det egentlig, kunne Juliane avsløre i Nettavisen-podkasten «Schendis» i 2020.

Her hele podkastepisoden her:

Flyttet sammen til Norge

Etter det første møtet brukte Snekkestad og Høiby mer og mer tid med hverandre, før de til slutt ble sammen.

Kort tid etter flyttet de altså til Norge.

– Jeg var litt skeptisk til å flytte til Norge - av en eller annen merkelig grunn. Jeg elsker jo å bo her nå, og kunne ikke tenkt meg noe annet, uttalte Snekkestad i podkasten den gang.