Med jevne mellomrom oppstår det romantiske følelser i realityprogrammet «Paradise Hotel», og i fjorårets sesong var det deltakerne Ludvig Dyreng (22) og Maiken Utsi (22) som fikk et ekstra godt øye til hverandre inne på tv-hotellet.

Les også: Sophie Elise ordknapp om tv-romansen

Da de kom hjem til Norge kunne de avsløre overfor Nettavisen at de hadde blitt kjærester, men nå er forholdet over. Det melder Utsi i et innlegg på Instagram, ifølge TV 2.

– Aldri gøy

I innlegget takker Utsi for alle meldingene hun har fått etter at bruddet ble kjent.

«Vil først og fremst bare si tusen takk for alle hyggelige meldinger. Et offentlig brudd er aldri gøy, og spesielt ikke måten alt har skjedd. Valgte å ta ting offentlig fordi da innså jeg også at det ikke var noen vei tilbake», skriver 22-åringen.

Les også: Subwoolfer vant Melodi Grand Prix 2022

Overfor Nettavisen forteller Utsi at hun ikke har det så bra akkurat nå og at hun er veldig lei seg.

– Det går ikke så veldig bra, det har vært noen tøffe dager, sier hun på telefon til Nettavisen.

Ifølge Utsi har de to gått gjennom noen krevende måneder den siste tiden og at hun derfor kom frem til at det var best å gå hver til sitt. Paret gjorde det slutt på lørdag, men meldte om bruddet mandag formiddag.

Utsi ønsker ikke å kommentere saken noe ytterligere enn det hun har skrevet i sosiale medier akkurat nå.

Til TV 2 forteller Utsi at de i utgangspunktet skulle bli samboere til sommeren, men disse planene er nå lagt på is.

Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar fra Dyreng.

Ville ikke ha kjæreste

Da Nettavisen møtte Utsi og Dyreng i Mexico før de sjekket inn på realityhotellet, var det lite som tydet på at de to realitydeltakerne var ute etter å finne den store kjærligheten.

– Jeg har jo lyst til å unngå å få meg dame. Jeg har klart meg så lenge uten. Ikke at det er noe synd å få dame – men det passer ikke livssituasjonen min akkurat nå, forklarte Dyreng.

Les også: Agnes Kittelsen om den nye filmrollen: – For meg ville det vært en livskrise

Utsi sa på sin side at det var best å holde seg unna gutter.

– Jeg er overhodet ikke en kjærestejente. Det er best å holde seg unna gutter. Jeg er en isdronning fra nord, så jeg blir veldig sjelden betatt, sa 22-åringen fra Tromsø før innsjekk.

Men til tross for dette fant de altså tonen, og kort tid etter at innspillingen var ferdig ble de kjærester.

– Jeg dro ikke dit for å få meg kjæreste i det hele tatt. Det var ikke min intensjon. Men det er vel når man minst ser etter det at det dukker opp, uttalte Dyreng til Nettavisen den gang.