– Vi er semi-separert, men vi er fortsatt glad i hverandre, vi møtes jevnlig og på talefot, sier Elon Musk til Page Six.

Claire Elise Boucher (33), bedre kjent under artistnavnet Grimes, og Tesla-gründeren Elon Musk (50) har vært et par siden 2018 år og har ett barn sammen. Musk, som også regnes for å være verdens nest rikeste person, har fra før av ytterligere fem barn.

Barnet de har felles fikk mye oppmerksomhet i media da foreldrene avslørte hva de hadde bestemt seg for å kalle den nyfødte sønnen, som ble skjenket det noe uvanlige navnet «X Æ A-12».

Les også: X Æ A-12-forvirringen fortsetter: Musk og kjæresten forklarer uttalen ulikt

Musk har tidligere uttalt at det var Grimes som kom opp med navnet, som er en kombinasjon av den ukjente variabelen (X), kjærlighet, kunstig intelligens (Æ) og prototypen til parets favorittfly, SR-71 (A-12).

Ifølge Daily Mail har de to nå blitt enige om å dele foreldreansvaret for barnet de har sammen.

Boucher er en kanadisk sanger. Hun står bak flere hits, som har blitt lyttet til flere titalls millioner ganger på Spotify. Hver måned har musikken hennes over 3,4 millioner avspillinger.

Musk på sin side har gjennom mange år vært et kjent navn, da mest for knyttet til at han er gründeren bak Tesla. Suksessen har også gjort godt for Musk sin lommebok, da han er verdens nest rikeste.