Gå til sidens hovedinnhold

Brudd mellom «Bloggerne»-paret

Sofie Nilsen og Morten Botten:

- Det er og har vært vanskelig, og dette er noe vi begge ønsker å jobbe oss gjennom alene, skriver Sofie Nilsen på bloggen sin.

Helt siden Sofie Nilsen og Morten Botten deltok i realityprogrammet «Paradise Hotel» i 2017 har de to vært et par.

Siden den gang har Sofie slått seg opp som blogger, og sammen har de dukket opp i blant annet TV 2-programmet «Bloggerne» sammen, og de har gjort stor suksess med egen Youtube-kanal.

I fjor flyttet de også sammen til Trondheim.

Nå avslører imidlertid Nilsen at det er slutt mellom henne og Morten Botten.

- Det føles helt uvirkelig å skrive den setningen da det føles ut som at han har vært her for alltid. Jeg tror vi begge så gjerne skulle ønske at dette gikk over av seg selv da det ikke er noe særlig kult å dra inn bruddet sitt i det offentlige. Likevel så føler jeg at dere som har fulgt oss fra start fortjener å få vite det, og vi måtte vel på et eller annet tidspunkt si noe uansett, skriver Nilsen på sin egen blogg tirsdag ettermiddag.

Den ene flytter til USA - den andre til Oslo

Nilsen skriver også at hun ikke ønsker å kommentere saken videre.

I innlegget på bloggen forteller Sofie at paret, som har bodd sammen i Trondheim, fortsatt bor sammen, men at det har vært slutt en stund.

Den siste tiden har de to brukt på å fordøye bruddet, som Nilsen avkrefter hadde noe dramatikk bak seg. Nå planlegger Sofie å flytte til USA, og Morten vil flytte til Oslo.

– Vokst fra hverandre

Bakgrunnen for bruddet er at paret har vokst fra hverandre, og gått fra å være kjærester til å være bestevenner.

– Det er en stund siden vi har oppført oss som kjærester, samtidig som at vi er på et sted i livet der vi har helt forskjellige ønsker og drømmer. Vi har kommet dit at veiene våre går i forskjellig retninger, og at de mest sannsynlig ikke vil møtes igjen, skriver hun.

Avkreftet frieri

Da Nettavisen snakket med paret i forbindelse med lanseringen av «Bloggerne» i januar 2020, kommenterte Sofie hva hun hadde gjort om Morten hadde fridd til henne på valentinsdagen.

– Jeg er ikke klar for å gifte meg nå, og det er ikke han heller. Vi er bare 24 år og jeg synes det er litt tidlig, vi har bare vært kjærester i tre år, og vi vil nok kjenne hverandre litt bedre før man tar en ring på fingeren, fortalte Sofie den gangen.

– Når man går så langt skal man vite at dette mennesket kommer jeg til å være sammen med for resten av livet. Jeg har ikke lyst til å forlove og gifte meg flere ganger, fortalte bloggeren.

Les også

Martine Lundes kjæreste med sex-klage: – Han lyver!

Les også

Billie Eilish fikk fansen mot seg etter lettkledt-bilder. Nå svarer hun

Les også

Se kjendisenes private korona-påskebilder

Kommentarer til denne saken