RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MOBILBRUK: Mannen la ut denne selfien på Twitter, men fikk seg en overraskelse da politiet ville gi ham bot for mobilbruk i bilen.
MOBILBRUK: Mannen la ut denne selfien på Twitter, men fikk seg en overraskelse da politiet ville gi ham bot for mobilbruk i bilen. Foto: Twitter

Brudgom tok selfie i bilen, fikk bryllupsgave fra politiet

Sist oppdatert:
Tipper han angrer på denne selfien.

SELFIE: I brilleglassens er man at mannen kjører bil mens han bruker mobilen.

«Siste kveld som singel mann. I morgen er jeg gift. Gleder meg til å gifte meg med min nydelige prinsesse.»

I utgangspunktet fine ord fra den britiske brudgommen, som la dette ut på Twitter sammen med en solbrille-selfie tatt i bilen.

Problemet var bare at man i brilleglassene kan se at mannen kjører bil samtidig som han tar en selfie, og det var ikke like populært hos alle, skriver blant annet The Telegraph.

Northumbria Police i England så nemlig bildet på Twitter, og svarte med dette:

«Vi fikk ingen invitasjon til den store dagen, men vi sender en liten gave likevel...til verdien av 200 pund og seks poeng.»

Poengsystemet i England ligner prikkesystemet vi har i Norge, og mobilbruk bak rattet vanligvis gi seks poeng. Får du mer enn 12 poeng på tre år, kan du miste førerkortet.

Sjåføren slettet sin Twitter-konto, men andre Twitter-brukere, deriblant Matthew Clements, har slått hardt ned på mobilbruken.

«Det er slike mennesker som ødelegger andres liv på grunn av egen dumhet,» skriver Clements, hvorpå politiet igjen forteller at de ønsker å sende mannen en bryllupsgave.

Har du fått med deg denne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere