I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Sangstjernen Adele (33) pryder forsiden av desemberutgaven til Rolling Stone Magazine. Der er det en sårbar og brutalt ærlig Adele som åpner opp om hvordan hun brukte kjærlighetssorgen til å lage sitt mest ærligste album hittil.

I 2011 giftet sangstjernen seg med Simon Konecki (47). Syv år senere kom nyheten om at Adele hadde søkt skilsmisse fra ektemannen. De har sønnen Angelo (9) sammen.

Les også: Vurderte å trekke seg: Ektemannens beskjed endret alt

Bruddet tok nesten knekken på artisten, og at hele verden fikk vite om skilsmissen gikk dypt inn på sangeren. Hun forteller at det føltes som et nederlag og flaut at så mange mennesker visste at hun ikke fikk ekteskapet til å fungere.

– Det ødela meg. Jeg var flau, og jeg følte jeg ikke gjorde en god jobb, forteller en åpenhjertig Adele til magasinet.

Hun legger ikke skylden på eksmannen, og forteller at hun trengte en forandring fordi hun nesten ikke kjente seg selv igjen lenger.

– Jeg trodde jeg kjente meg selv. Jeg vet ikke om det var fordi jeg nærmet meg 30-årene, men jeg likte ikke hvem jeg var.

Vill transformasjon

Artisten er snart klar for utgivelsen av sitt fjerde album, «30», som slippes 19. november. Bruddet var mye av inspirasjonen til albumet, som viser Adele fra hennes mest sårbare side.

De siste årene er det mye ved Adele som er forandret. Fansen ble sjokkert over sangerens nye fysikk da hun la ut et bilde av seg selv på Instagram i slutten av 2019, og mange mente hun hadde oppnådd en såkalt «hevnkropp».

Det var i forbindelse med rapperen Drakes bursdagsfest at verden fikk se en slankere Adele. Med bildeteksten «jeg pleide å gråte, men nå svetter jeg», kommenterte mange at artisten var ugjenkjennelig.

Les også: Fansen jubler over nye bilder av Adele: – Hun er endelig tilbake

I intervjuet forteller hun at hun måtte finne en måte å takle angsten etter det offentlige bruddet, og løsningen ble treningsstudioet.

Etter skilsmissen fra Konecki har «Rumor Has It»-sangeren funnet kjærligheten igjen. I mars begynte hun å date sportsagenten Rich Paul (39), men paret ble ikke observert sammen offentlig før juli på en basketballkamp.

Om forholdet til Paul røper Adele at det er det mest «utrolige og åpenhjertede» forholdet hun noen gang har vært i.

Tidligere denne måneden har ryktemøllen igjen fått kjørt seg rundt sangeren. Etter en middag med venner i Los Angeles fikk paparazziene et glimt av en glitrende diamantring på ringfingeren hennes, noe som har skapt en rekke spekulasjoner om sangstjernen er forlovet. Sangeren har ikke kommentert forlovelsesryktene.

Les også: Fansen i harnisk etter intimt spørsmål til Adele: – Jeg gråter

Får kjendisstøtte etter priskritikk

Denne uken kunne People avsløre hvilken Hollywood-kjekkas som stakk av med prisen som årets mest sexy mann.

I 30 år har magasinet kåret en rekke menn som har fått stempelet som «Sexiest Man Alive». Prisen har fått mye motstand for at den fokuserer for mye på kropp og utseende, og de siste årene har magasinet fått kritikk for at det er langt flere hvite menn enn fargede som har vunnet prisen.

Les også: Åpner opp om sexscene: – Det var det beste som kunne skje

Årets vinner ble filmstjernen Paul Rudd (52), kjent fra serien «Friends» i rollen som Mike Hannigan, og nylig fra Marvel-universet i rollen som «Ant-Man».

Rudd selv ble svært overrasket over at nettopp han fikk prisen, og mente at det er mange andre bedre kandidater enn han.

– Jeg har selvinnsikt nok til å skjønne at når folk hører at jeg ble plukket ut, ville de si «hva?», sa han til magasinet.

Videre fortalte skuespilleren at han var sikker på at vennene hans ville gjøre narr av han.

Siden har reaksjonene i kjendisverden rent inn, og til filmstjernens lettelse er de utelukkende positive, ifølge People. Medskuespiller fra filmen «The 40-Year-Old Virgin», Seth Rogen (39), tok til Twitter for å hylle Rudd. Han hadde «ingen argumenter» for at skuespillerkollegaen hadde stukket av med prisen.

Les også: «Paradise Hotel»-Stine snakket ikke med faren på over en uke etter reality-beskjeden

Drew Barrymore (46) kommenterte også på nyheten med glede, og mente magasinet hadde valgt riktig mann.

– Flott valg i Paul Rudd, kommenterte skuespillerinnen på Peoples Instagram-innlegg.

Jennifer Aniston (52) har gjennom mange år vært god venn med Rudd, og for henne har han vært et åpenbart valg til å være den mest sexy mannen. På sin Instagrams historiefunksjon gratulerte hun sin nære venn etter kåringen.

– Dette gjør meg så glad. Jeg har ALLTID visst dette, men Paul Rudd er offisielt den mest sexy mannen i live, skrev Aniston.

Romanseryktene mellom de to begynte å svirre først på slutten av 90-tallet, men de har holdt et sterkt vennskap siden 1998, da de spilte sammen i filmen «The Object of My Affection». Hun delte et bilde av de to fra den romantiske komedien, og påpekte det alle snakker om – at Rudd holder seg overraskende ung.

Stjernespekket bryllup

Paris Hilton (40) har gjennom tidene skapt elleville overskrifter, spesielt rundt sin ville party-fase. Nå skaper hun overskrifter igjen, men denne gangen er det av en helt annen grunn.

Les også: Travis Barker datet forlovedens lillesøster: – Det var ikke «meant to be»

Hotellarvingen har nemlig giftet seg med gründer Carter Reum (40). De har kjent hverandre i 15 år, men ble først et par i 2019. På bursdagen hennes i år ble hun overrasket med et spektakulært frieri.

Instagram-innlegget til Hilton av frieriet fikk nesten fem millioner visninger, og hun skrev at «når du finner sjelevennen din, vet du det bare. Du føler det».

Hilton har tidligere vært forlovet tre ganger, med Jason Shaw, Paris Latsis og Chris Zylka.

Torsdag var det duket for det storslagne Hilton-Reum bryllupet i Los Angeles, og gjestelisten var kjendistung, viser E! News.

Men det var ikke bare gjestene som kunne være med og feire kjærligheten. Det fikk fansen også muligheten til å være med på, ettersom seremonien ble streamet direkte via «Paris In Love» på strømmetjenesten Peacock.

Les også: Ble misbrukt på kostskole: – Det var konstant tortur

Reality-statusen til Hiltons familie har vokst, ettersom to av tantene hennes, Kyle Richards og Kim Richards, er å se i den skandaløse realityserien «Real Housewives of Beverly Hills», hvor også Hilton selv har vært å se i serien.

Kyle var en selvsagt gjest, i lag med ektemannen Mauricio Umansky.

Brudens far, Richard, hadde et smil om munnen i påvente av å se datteren gifte seg. Det var tydelig å se at også Paris' mor, Kathy, var spent på datterens vegne.

Den stjernespekkede gjestelisten inkluderte også skuespiller Emma Roberts (30), Evan Ross (33), sangerinnen Bebe Rexha (32) og danser og artist Paula Abdul (59).

Tidligere denne uken delte den kommende bruden en hyllest til sin nye ektemann.

– Uansett årstid, vinter i snøen eller sommer på sjøen, du har blitt mitt hjem borte fra hjemmet. Hjem er ikke et sted, det er en person.

Reality-stjernen skrev videre at hun gleder seg til fremtiden med hennes nye ektemann.

Les også: Nate Kahungu røper kjæreste: – Alt hun gjør er perfekt