RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bryllupsdatoen til prins Harry og Meghan Markle er bestemt - det er bare ett problem

BRYLLUPSDATO: Prins Harry og Meghan Markle skal gifte seg på samme dag som finalen i FA-cupen. På Twitter spøker mange med at storebror William, som er FA-president, vil velge fotball over bryllup den 19. mai.
BRYLLUPSDATO: Prins Harry og Meghan Markle skal gifte seg på samme dag som finalen i FA-cupen. På Twitter spøker mange med at storebror William, som er FA-president, vil velge fotball over bryllup den 19. mai. Foto: NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Skal gifte seg samme dag som finalen sin FA-cupen.

Bryllupsdatoen er endelig satt! Prins Harry og Meghan Markle skal gifte seg i St. Georges-kapellet i Windsor Castle den 19. mai 2018.

Det er bare ett problem: Samme dag som Prins Harry og Markle skal gi hverandre sitt ja, skal Wembley fylles opp med ivrige fotballfans - og en av dem bør helst være Prins William.

Det er nemlig finale i FA-cupen den 19. mai. Prins William er FA-president og skal blant annet dele ut pokalen til vinnerlaget.

Ifølge Sky Sports har FA uttalt at de ikke kommer til å flytte finalen, samtidig som Kensington Palace har sagt at de vil ta FA-cupen med i beregningene når de skal planlegge bryllupet.

På Twitter spøker mange med at dette kan bli skjebnesvangert for de to brødrene, og sier at søsken har blitt uvenner for langt mindre enn dette:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere