Gå til sidens hovedinnhold

Bryllupsrykter svirrer før Kylie Jenners overdådige millionbursdag

Pengene flakser avgårde til Kylie Jenners bursdagsfeiring. Etter en vakker, hvit kjole ble lastet ombord i privatflyet, spekuleres det om hun nå går med gifteplaner til 22-årsdagen.

Natt til onsdag kløv Kylie Jenner ombord i sin privatjet, akkompagnert av rapperkjæresten Travis Scott (28) og datteren Stormi Webster (18 mnd.), på vei til å feire 22-årsdagen sin, den 10. august.

Det er et arrangement som har blitt nøye planlagt og omtalt de siste ukene.

Feirer på diger millionyacht: Koster 8 millioner i uka

I kjent Kardashian-Jenner-stil skal det ikke på noen måte gå billig for seg. Feiringen finner sted i Italia på en yacht til 250 millioner dollar. Den skal koste 8 millioner kroner å leie for en uke.

Båten heter Tranquility og skal være like lang som en fotballbane, og den har 22 sengeplasser. Skulle det oppstå akutte behov for skjønnhetspleie eller underholdning, har den også skjønnhetssalong, dampbad og teater.

Les også

Ammekritikken hagler mot den svenske toppbloggeren etter dette bildet

Hendig nok har den også helikopterlandingsplass og 29 medarbeidere på heltid.

via GIPHY

Derfor spår noen at det ikke blir bryllup

Paparazzi-bildene av Kylie på flyplassen skjøt imidlertid fart i ryktene om at den 22 år gamle milliardæren skal gifte seg med rapperkjæresten.

Da privatflyet ble fylt opp av gjester og bagasje, bar nemlig en av Kylies ansatte inn en lang hvit kjole og en smoking.

Kjoleposen ser ut til å være fra det ekstravagante kjøpesenteret Saks Fifth Avenue.

Avisen Daily Mail var blant mediene som raskt fyrte oppunder ryktene, men TMZ hevder å vite at det ikke blir noe bryllup i Italia.

De har blant annet kilder som sier at Kylies søstre Kim Kardashian West og Khloe Kardashian ikke skal være med på feiringen, og at det ikke er aktuelt å skulle gifte seg uten hele familien tilstede.

Derimot hadde Kylie med både mann og barn på turen, i tillegg til moren Kris Jenner, søsterens eks-kjæreste Scott Disick, hans nye kjæreste Sofia Richie.

En som definitivt ikke er bedt med på festlighetene er Jordyn Woods, som fikk «helvete til å fryse til is» da hun tilbragte en sen kveld med Tristan Thompson, som på det tidspunktet var i et forhold med Kylies søster.

Les også

Lamar Odom må forsvare kjærligheten - årevis etter Kardashian-bruddet

via GIPHY

Bombarderte hjemmet med roseblader

Kylie og Travis Scott har vært kjærester i to år og etter veldig kort tid ble Kylie gravid med datteren Stormi.

Paret har holdt forholdet relativt mye unna offentligheten, spesielt til Kardashian- og Jenner-familien å være. I år kom nemlig ryktene om at Scott hadde vært utro mot Kylie, men stormen lot til å blåse over.

Les også

Bianca Ingrosso tjener 200.000 kroner på ett Instagram-bilde

Nå ser det hele ut til å være i skjønneste orden igjen, og hva er vel bedre enn å feire med noen roseblader eller ...tusen:

Dette var Travis Scotts måte å lade opp til festen, og som videoen viser har heller ikke han spart på grunkene.

Kylies villa ble fylt til randen av roseblader (hvor søt er ikke lille Stormi som leker med roseblader i bakgrunnen?😍) og lappen «dette er bare begynnelsen». Vi tviler ikke.

via GIPHY

Les også

Derfor har eksmannen til «The Hills»-stjernen Audrina Patridge fått besøksforbud

Les også

ASAP tiltales for mishandling

Les også

Bianca Ingrosso avslører pikante sexfilmer

Kommentarer til denne saken