Gå til sidens hovedinnhold

Bryter tausheten om eksens påstander: – Støtende og hatefulle

Fordømmer de «uærlige» kommentarene.

«Stranger Things»-stjernen Millie Bobby Brown (17) har tatt Hollywood med storm de siste årene, etter at hun kapret rollen som Eleven i Netflix-serien allerede som tolvåring.

Selv med sin unge alder har Brown allerede rukket å merke seg i bransjen og på flere røde løpere, men også kjærlighetslivet hennes har vært et hett tema.

Les også: Kathy Jacobs (57) er tidenes eldste og laveste Sports Illustrated-nykommer

Nå ser det imidlertid ut til at et tidligere forhold gir 17-åringen og teamet hennes hodebry.

- Hun er et barn!

Brown skal angivelig ha datet TikTok-kjendisen Hunter Ecimovic (21) tilbake i 2020, da Brown var 16 og Ecimovic var 20. Det kom fram under en livesending på Ecimovics Instagram-profil mandag.

Under livesendingen kom Ecimovic med flere påstander om han og Browns forhold, deriblant at han bodde i huset sammen med henne og foreldrene i åtte måneder.

Ikke nok med det, men Ecimovic og vennene hans som er med i sendingen kommer også med flere seksuelle kommentarer mot Brown, i tillegg til at han selv hevder å ha hatt sex med henne da hun var bare 16 år.

- Jeg «groomet» henne, sier han under sendingen og ler.

«Grooming» betegner den prosessen hvor en voksen oppretter kontakt med et barn i den hensikt å møte barnet og begå et seksuelt overgrep, i følge Overgrep.no.

Les også: Smith-ekteparet har begge gått nye veier utseendemessig

Fansen har eksplodert på Twitter i ettertid, og reagerer spesielt på aldersforskjellen mellom de to, og at foreldrene har latt den fire år eldre mannen bo under samme tak som dem da Brown fortsatt er et barn.

- Uansvarlige, støtende og hatefulle

Nå bryter også Browns team tausheten rundt påstandene om det tidligere forholdet. Etter livesendingen mandag, fordømmer teamet hennes de «uærlige» kommentarene i en pressemelding til E! News tirsdag.

- Ecimovis påstander i sosiale medier er ikke bare uærlige, men også uansvarlige, støtende og hatefulle, sier de i meldingen.

- I stedet for å gå inn i en offentlig samtale med ham gjennom pressen eller på sosiale medier, tar vi grep for å sikre at han stopper denne oppførselen en gang for alle.

I følge nettstedet har E! News prøvd å få en kommentar fra Ecimovic på teamets melding men foreløpig uten hell.

Les også: Prins William i hardt vær etter rasisme-uttalelse: – Det er vanskelig å ta deg på alvor

Ny flamme

Livesendingen og kommentarene fra Ecimovic kommer bare uker etter at Brown ble koblet til en ny mann.

Etter alt å dømme dater nå 17-åringen kjendissønnen Jake Bongiovi (19), sønnen til selveste Jon Bon Jovi.

Romanseryktene rundt paret har svirret i månedsvis etter at de begynte å følge hverandre i sosiale medier, før de i ettertid også har delt flere bilder av hverandre i sosiale medier.

Forrige måned viste de to turtelduene seg sammen også for første gang, da de ble observert hånd i hånd på en spasertur i New York, i følge People.

Les også: Olivia Jade reagerer på feilaktig omtale i nye «Gossip Girl» etter foreldrenes fengselsstraff