Gå til sidens hovedinnhold

Bryter ut i full krangel i «Ex on the Beach - Afterski» – virkeligheten var en helt annen

– Det var jeg som startet den krangelen, sier Mario Riera til Nettavisen etter de voldsomme TV-bildene.

Se avsnittet av dramaet TV-bildene viser:

Allerede i første sekund av episode fire av «Ex on the Beach – Afterski», som ble sluppet natt til tirsdag på Discovery+, bryter det ut en voldsom krangel mellom det som tilsynelatende ser ut til å være mellom Bettina Buchanan (25) og Yasmine San Miguel Moussaoui (22).

Skrik, gråt og sinne gjør til slutt at deltaker Marius Hammer (24) ender med å kaste et glass inn i en vegg for å få de to jentene til å holde opp. Nøyaktig hva krangelen skal ha bundet i kommer ikke frem på TV, men hendelsesforløpet videre i episoden får alt til å tyde på at det er Johannes Magnussen (24) venninnene krangler om.

Nå avslører imidlertid Yasmine og Mario Riera (22) at virkeligheten var en helt annen.

Se klipp av krangelen som setter sinnet i kok hos flere av deltakerne i «Ex on the Beach – Afterski» øverst i saken!

Les også: «Ex on the Beach»-Victoria brøt sitt eget løfte bare timer inn i innspillingen: – Jeg klarer jo ikke å kontrollere meg

Klippet vekk starten på det hele

Ifølge Yasmine og Mario er nemlig starten på krangelen, og det som gjør at Yasmine bryter ut i gråt, være klippet vekk fra episoden.

– Egentlig er det Mario og jeg som begynner å krangle. Det ser bare ut som at det er meg og Bettina, sier Yasmine til Nettavisen.

Ifølge Yasmine skal krangelen mellom Mario og henne ha brutt ut under en runde med leken «nøtt eller sannhet», der flere av deltakerne hadde oppfølgingsspørsmål til deltakerne som fikk utfordringen «sannhet».

– Mario tok full regi og nektet oss andre å stille spørsmål. Han lagde regler på at det ikke var lov med oppfølgingsspørsmål og avbrøt alle som prøvde å komme til ordet. Til slutt ble jeg så irritert, og reaksjonen kommer deretter. Det som vises på TV er bare deler av sannheten og konteksten er utelatt, sier Yasmine.

Les også: Bettina Buchanan er klar for å sjokkere igjen: – Kanskje det blir femkant

Gjorde det med vilje

Mario Riera bekrefter historien overfor Nettavisen og sier at han med vilje forsøkte å irritere på seg deltakere under leken for å fremprovosere en reaksjon.

– Det var jeg som startet krangelen mellom Yasmine og meg. Alle skulle stille så sykt mange spørsmål slik at vi aldri ble ferdig med leken. Jeg forsøkte ta litt regi, sier Mario til Nettavisen og fortsetter:

– Jeg sa «nå er vi ferdige» og stoppet folk fra å stille oppfølgingsspørsmål. Til slutt ble Yasmine så sur og lei seg, jeg ble sta og til slutt kastet Marius et glass i veggen, ler han.

Ifølge Mario visste han hvilke tråder han skulle trekke i, og forsøkte å skape litt dramatikk med vilje.

– Jeg synes jo det er gøy med litt drama, men det ble faktisk litt for mye for meg, sier han.

– For mye Mario

Discovery har fått muligheten til å kommentere de ovennevnte klippe-påstandene, men har valgt å ikke kommentere saken.

Årsaken til hvorfor klippet av den egentlige krangelen ble klippet vekk tror Mario handler om at han allerede var innblandet i tidligere krangel-scener inne på villaen.

– Det har jo vært veldig mye Mario i det siste, så det er kanskje derfor. Jeg lager nok drama, så det kan jo ikke bli for mye Mario heller, ler han.

Les også: Kjetil leier ut luksushytta til «Ex on the Beach»: – Ikke bekymret

Yasmine på sin side forstår at produksjonen er nødt til å klippe episodene, og vet godt hva hun har takket ja til. Likevel synes hun det blir dumt når konteksten på dramaet som utspiller seg forsvinner.

– Jeg synes det blir en dum historiefortelling. Det stemmer jo at jeg og Bettina kranglet under oppholdet, men krangelen den dagen startet ikke før på kvelden mellom oss to. På det tidspunktet er det kun Mario jeg krangler med, sier hun.