De siste årene har ekteparet Camilla (33) og Julie Visnes Lorentzen (27) skapt et navn for seg selv i sosiale medier. De har opparbeidet seg en stor følgerskare og de er kjent for å dele mye av livene deres, både godt og vondt.

Det er spesielt på TikTok paret deler mest, og de har forholdsvis flere millioner følgere hver. Alt fra treningstips, humoristiske videoer, og glimt fra deres milepæler i livet dokumenteres og lastes opp på den populære videodelingsappen.

Bare det siste året har det også skjedd en del ting i ekteparets liv. De har rukket å gifte seg, kjøpt seg et oppussingsobjekt og de har satt i gang den krevende prosessen med å få barn. Disse milepælene har selvsagt parets følgere fått et nært innblikk i på deres TikTok- og Instagramprofiler.

Les også: Går hardt ut mot hetsen mot kvinnelige komikere: – På tide å ta et oppgjør

Det har ført til at paret har opplevd enorm suksess på kort tid. Da Nettavisen møtte Camilla Lorentzen på Vixen-utdelingen forrige helg fortalte hun at det siste året har vært gøy og ellevilt, men hun kom ikke utenom å snakke om bakteppet som følger med suksessen.

Merker pågangen

Det siste året har det virkelig tatt av for influenserparet, og det er ikke bare her til lands de har skapt oppmerksomhet. En god andel av de mange følgerne deres er utenlandske, og Julie Lorentzen snakker nesten utelukkende engelsk i videoene til hennes internasjonale publikum.

Les også: Camilla og Julie Lorentzen selger huset: – Skjedd mye godt der

Ekteparet var nominert i flere kategorier under årets Vixen Awards, men 33-åringen troppet opp på den røde løperen uten kona. Til tross for at Julie Lorentzen uteble fra prisutdelingen forrige helg, hadde hun mye å juble over.

27-åringen stakk nemlig av med to priser, årets influenser innen livsstil og årets influenser. Det var en stolt Camilla Lorentzen som tok imot prisene på kona vegne.

Les også: Camilla Lorentzen hyllet kona fra scenen: – Velger å stå i dritten hver eneste dag

Overfor Nettavisen la ikke 33-åringen skjul på at paret merker godt til at de stadig blir mer populære.

– Vi har jobbet hardt og vi har jobbet oss fremover, og jeg merker jo at flere vil snakke med oss og sender mailer, sier Lorentzen og legger til:

– Det er kult at det går så bra.

Bør være mindre «gay»

Paret har vært sammen i snart tre år og de har lenge hatt en drøm å utvide familien. I fjor høst startet de prosessen med assistert befruktning (IVF), noe som også ble delt med følgerne i sosiale medier.

Ekteparet ble overlykkelige da de fant ut at Julie Lorentzen var gravid etter flere forsøk med embryooverføringer, og de begynte raskt med å pusse opp babyrommet. Men lykken ble kortvarig.

Les også: Camilla Lorentzen hyllet kona fra scenen: – Velger å stå i dritten hver eneste dag

Tidligere denne måneden delte paret den triste nyheten om at embryoet sluttet å utvikle seg som førte til at graviditeten endte i abort. Ettersom de delte mye rundt prosessen og graviditeten valgte de og fortsette å dele, selv etter spontanaborten.

Det har ikke vært problemfritt, ifølge Camilla Lorentzen.

At paret velger å være såpass åpen og offentlig følger med ulemper, noe de har fått kjenne på den siste tiden. 33-åringen forteller at de opplever mye negativitet, og i det siste om aborten.

– Det er sårt og vanskelig å stå i det når man får høre at det er din egen feil at du spontanaborterte, og at vi bør være litt mindre «gay» offentlig, sier Camilla Lorentzen til Nettavisen.

Til tross for negativiteten angrer ikke paret på at de deler oppturene og nedturene fra livet deres, og 33-åringen er spesielt stolt over at de har turt å fortsette selv når ting er vanskelig.

– Jeg er så stolt over alt det vi har delt det siste året og hvor utfordrende det er å gå gjennom en spontanabort. Jeg er glad for at vi har turt å gjøre det, sier hun og legger til:

– Jeg er veldig stolt av Julie som går foran som et godt forbilde og at hun viser andre at de er ikke alene i det de står i.

33-åringen hinter likevel om at det slettes ikke er sikkert at paret vil fortsette å være like åpne i fremtiden.

– Må ta en runde på det

Ekteparet kjenner noen ganger på blandede følelser når det gjelder hvor åpne de skal være og hvor mye de skal dele i sosiale medier. De er for tiden i gang med en ny runde med IVF, og med den ferske erfaringen i bakhodet er de ikke like sikre på hvor mye av prosessen de vil dele med følgerne sine denne gangen.

– Vi har ikke helt bestemt oss for hva vi skal dele ennå. Siden vi får så mye drit må vi ta en runde på det og bestemme oss ordentlig for hvor vi står hen, sier Lorentzen.

Likevel kan hun ikke utelukke helt at de likevel vil fortsette å dele mer.

Influenserparet har ikke gitt opp babydrømmen, og denne gangen er det Camilla Lorentzen som går gjennom prosessen. Hun legger ikke skjul på at det ikke alltid er like glamorøst.

– Vi er i en prosess hvor jeg henter ut egg og jeg har tatt sprøyter i magen hver dag de siste dagene. Jeg er så oppblåst og føler meg jævlig, det er helt sykt, ler hun.

@julieevlorentzen

back to the clinic we go 👩🏻‍🤝‍👩🏼💉🌈

♬ original sound - amahd

Uansett utfall mener 33-åringen at det viktigste er at de står i det sammen.

– Jeg tror at alle som har gått gjennom IVF, uavhengig om det gjøres offentlig eller privat, til tider har følt seg håpløs og alene. Det å ha hverandre og vise empati og støtte for hverandre er kjempeviktig.