Influenserparet Camilla Lorentzen (32) og Julie Lorentzen (26) kunne i august i år, kun ett og et halv år etter at de annonserte sitt første felles boligkjøp, avsløre at de hadde kapret drømmehuset.

Paret punget da ut for en enebolig med en prisantydning på 13 millioner kroner pluss omkostninger. Den 352 kvadratmeter store villaen ligger i Ringshaug-området i Tønsberg kommune, og ble beskrevet som en «påkostet og herskapelig villa» med solrik hagestue på 20 kvadratmeter og nærhet til strandområde.

Les også: På seks måneder har Camilla Lorentzen stått frem som skeiv, fått seg kjæreste og forlovet seg. Nå røper hun babyplaner

Som følge av boligkjøpet er nå deres første hus lagt ut for salg.

Bolig fra 2020

Den 150 kvadratmeter store eneboligen ligger bare en liten gåtur fra deres nye hjem, og ble lagt ut til salgs på Finn.no tidligere denne uken. Prisen er satt til nesten syv millioner kroner, det er nesten en million kroner mer enn de selv ga i 2021 i følge Grunnboksutskriften.

Ifølge annonsen sto eneboligen klar i 2020, og har fire soverom, to bad og vaskerom. Tomten består også av både asfaltert gårdsplass, carport og stor hage.

Se bilder av boligen i videoen under:

Gleder seg til nytt kapitel

Paret kjøpte altså sin første bolig sammen i 2021, og huset har vært å se i flere av influenserparets TikTok-videoer det siste året.

Les også: De norske TikTok-stjernene åpner opp hjemmet til amerikanere som vil ta abort. Reaksjonene strømmer inn

Lorentzen forteller til Nettavisen at det nå skal bli godt å få flyttet inn i et nytt hjem, men at det likevel er litt vemodig å skulle si farvel til huset de nå selger.

– Det er jo her alt har skjedd for oss. Det er vårt første hus, det er her vi var etter vi giftet oss og her vi bestemte oss for å få barn. Så det har skjedd mye godt i dette huset og vi har trivdes veldig godt her, sier hun og fortsetter:

– Det er jo et hus hvor alt er er helt nytt og har fungert, så det skal bli rart å flytte til en 13 år gammel bolig hvor ikke alt nødvendigvis fungerer like optimalt. Men vi gleder oss veldig.

Overtakelsen på deres nye hjem er i slutten av november, og på den tiden er det mye som skjer i livet til paret. For øyeblikket er de i full gang med å hente ut egg for å bli gravide, og skal altså både selge og flytte inn i nytt hus.

– Vi gjør jo alt på en gang. Nå har det vært bryllup, og vi jobber med å få barn. Det skal selges og flyttes, så vi håper at vi snart kan roe litt ned. Men kjenner jeg oss rett så skjer ikke det med det første heller, sier Lorentzen lattermildt.

Giftet seg i sommer

Lorentzen og kona var bestevenner i flere år før de sommeren 2020 ble kjærester. Bare noen måneder etter forlovet paret seg, og i sommer var det endelig klart for bryllup.

Les også: Camilla sjokkerte alle da hun ble kjæreste med bestevenninnen: - Har fortsatt sider ved meg selv jeg må utforske

Paret ble først viet i Tønsberg rådhus med fem gjester, før den store bryllupsfesten ble holdt i Thailand en drøy måned senere.

«Jeg giftet meg med mitt livs kjærlighet i dag», skrev Julie Lorentzen til en rekke bilder fra bryllupet i juni.