Cara Delevingne: - Jeg vil heller ha sex enn å gå ut på byen

Cara Delevingne:

ÅPEN OG ÆRLIG: Cara Delevingne forteller åpent om sitt forhold til sex.

ÅPEN OG ÆRLIG: Cara Delevingne forteller åpent om sitt forhold til sex. Foto: NTB Scanpix

Cara Delevingne mener den beste gaven hun kan gi er en orgasme.

09.04.19 21:25

Det var i juni 2015 skuespillerstjernen og modellen Cara Delevingne (26) sto frem som bifil, da hun bekreftet i et intervju med Vogue at hun var i et forhold med artist og låtskriveren Annie Clark (36).

Tidligere har 26-åringen vært sammen med «Lost»-stjernen Michelle Rodriguez (40), og nå for tiden ser det ut til at den vakre modellen har funnet lykken med skuespiller Ashley Benson (29), kjent fra blant annet «Pretty Little Liars».

NY ROMANSE: For tiden dater Cara Delevingne den blonde «Pretty Little Liars»-skuespilleren Ashley Benson. Foto: NTB Scanpix

Selv om Delevingne har tilbragt de siste årene med kvinner, er hun likevel like interessert i menn. I et tidligere intervju med Vogue har hun blant annet uttalt at hun «har erotiske drømmer kun om menn».

Delevingne har altså fått mye oppmerksomhet rundt sine ærlige uttalelser, og nå skaper hun overskrifter igjen.

OPPTATT AV SEX: - Jeg vil heller ha sex enn å gå ut på byen, sier Cara Delevingne. Hun mener orgasme er den beste gaven hun kan gi. Her på catwalken for Victoria's Secret. Foto: Amanda Schwab/Starpix/REX (NTB Scanpix)

Underdanig med menn

I et intervju med en av verdens mest kjente dragqueens, RuPaul, i hans egen podkast «RuPaul: Whats The Tee», forteller Delevingne at hun oppfører seg ulikt i datingfasen med menn og kvinner.

- Hele den prosessen er veldig interessant, og det er annerledes med menn enn med kvinner. Jeg er alltid veldig underdanig med menn. Alltid. Men med kvinner er jeg motsatt. Det er rart, uttalte hun i podkasten, ifølge E! News.

Det kan imidlertid tyde på at hun likevel har en favoritt.

- Jeg er veldig god til å gi kjærlighet enn jeg er til å motta det, og sånn er jeg i sengen også. Så jeg liker best å gi, fortsatte hun.

- Orgasme er den beste gaven

I samme intervju avslørte «Suicide Squad»-stjernen at hun mistet jomfrudommen sin som 18-åring. Siden den gang har hun vært fast bestemt på at en orgasme er den beste gaven å gi.

- Jeg vil heller ha sex enn å gå ut på byen, sier hun til RuPaul.

Det er som nevnt fire år siden skuespillerstjernen sto frem som bifil, og selv om det tilsynelatende kan virke som at det er svært lett for Delevingne å snakke om både legning og sex i dag, har det ikke alltid vært slik.

Cara Delevingne mener den beste gaven hun kan gi er en orgasme. Foto: Beretta/Sims/REX (NTB Scanpix)

Tok lang tid å akseptere

I podkastintervjuet forteller hun at hun som barn var svært opptatt av eventyr og Disney-prinsesser. Hun tibrakte mye tid alene, og drømte seg bort i eventyrfortellingene.

- Det var en del av det som gjorde at jeg aldri aksepterte seksualiteten min, fordi alle Disney-prinsessene endte opp med menn. Det var sånn det var, og jeg kom aldri til å bli en prinsesse hvis jeg ikke gjorde det, forteller hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.