*Nettavisen* Livsstil.

Cara Delevingne annonserte brudd med Ashley Benson. Så endret hun mening

Cara Delevingne og Ashley Benson:

TrevorLIVE NY 2019 NEW YORK, NEW YORK - JUNE 17: Georgia May Jagger, Ashley Benson and Cara Delevingne attend TrevorLIVE NY 2019 at Cipriani Wall Street on June 17, 2019 in New York City. Craig Barritt/Getty Images for The Trevor Project/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==

SKAPER FURORE: Cara Delevingne skaper furore i sosiale medier etter at hun skrev på Twitter at det var slutt mellom hun og kjæresten Ashley Benson. Foto: NTB Scanpix

- Ashley og jeg har gjort det slutt, skrev Cara Delevingne på Twitter før hun slettet innlegget.

10.12.19 09:42

Fansen klør seg i hodet etter at skuespillerstjernen og modellen Cara Delevingne (27) annonserte på Twitter mandag kveld at hun og kjæresten Ashley Benson (29) har gjort det slutt.

- Ashley og jeg har gjort det slutt, skrev den verdenskjente modellen, før hun tilsynelatende endret mening og slettet innlegget.

Det skriver ETonline som har tatt skjermdump av Twittermeldingen før den ble slettet.

Skaper furore

Ifølge nettstedet lå bruddnyheten tilgjengelig for fansen i mindre enn 20 minutter. Allerede hadde fansen rukket å dele sin kjærlighet for superparet.

Foreløpig har verken Cara Delevingne eller «Pretty Little Liars»-stjernen Ashley Benson kommentert bakgrunnen for den overraskende annonseringen, noe som skaper furore i sosiale medier.

Om stjerneparet faktisk har gjort det slutt, vites dermed ikke.

Svært private

Duoen, som har vært kjærester i litt over et år, har vært svært private og hemmelighetsfulle rundt forholdet til hverandre.

Det var i juni 2015 skuespillerstjernen og modellen Cara Delevingne sto frem som bifil, da hun bekreftet i et intervju med Vogue at hun var i et forhold med artist og låtskriveren Annie Clark (36).

Tidligere har 27-åringen vært sammen med «Lost»-stjernen Michelle Rodriguez (40), og i september i fjor bekreftet Delevingne mer eller mindre forholdet til Ashley Benson ved å dele en video der de kysset, i forbindelse med Pide-feiringen.

I oktober samme år, innrømmet Delevingne i magasinet Elle et hun var forelsket.

- Jeg har det så mye bedre når jeg er forelsket. (...) Det føles bare så mye bedre å ikke være alene, og at man møter verden sammen med noen andre, uttalte hun blant annet.

- Aldri stolt på folk

Til tross for at den vakre modellen har lagt bak seg en rekke forhold, skal Benson være den første kjæresten hun har turt å slippe ordentlig inn på seg.

Det avslører hun i et nytt intervju med Porter Magazine, som hun frontet i september.

Ifølge Delevingne er Ashley Benson den aller første personen hun virkelig har stolt på.

- Jeg har aldri sluppet folk helt inn på meg i frykt for at de skal forlate meg. Jeg har aldri stolt helt på folk, eller følt meg verdig for dem. Jeg har alltid dyttet dem fra meg, fortalte hun.

Møtet med «Pretty Little Liars»-stjernen så imidlertid ut til å endre alt. Ifølge Delevingne tvang Benson henne til å ikke gå fra henne.

- Hun er den første personen som har sagt til meg: «Du kan ikke dytte meg vekk. Jeg skal være snill med deg. Jeg elsker deg». Og tenkte: «Vent, er det så lett? Så alt jeg trenger å gjøre er å la deg være snill med meg? Hvorfor har jeg ikke gjort det før?».

Annonsebilag