Tidligere denne måneden kom artist Carina Dahl (33) ut med en splitter ny låt, «Du og æ».

Låten, som Dahl synger på trøndersk, handler om å leve i øyeblikket, og ikke tenke på hva som kommer senere. Ifølge Dahl er det en leveregel hun forsøker å leve etter selv.

For å illustrere budskapet bak sangen har 33-åringen derimot valgt en kanskje litt overraskende vri.

Med seg har hun fått med seg Erik Anders Sæter (22), kjent fra blant annet «Paradise Hotel», og komiker Vigdis Knudsen Moe til å parodiere Venstre-politiker Trine Skei Grande (49) og 17-åringen politikeren skapte store overskrifter med i fjor.

Stor snakkis

Dansende med en ung gutt parodierer komikeren Trine Skei Grande fra det mye omtalte bryllupet politikeren deltok i, i 2008.

Der møtte hun en gutt som på den tiden var 17 år gammel, og kvelden endte opp på den berømte åkeren.

Historien skapte store overskrifter om Skei Grande, som under møtet med den 17 år gamle gutten var stortingsrepresentant og første nestleder i Venstre. Skei Grande ble blant annet anklaget for å ha misbrukt maktposisjonen sin.

Den 17 år gamle gutten, som i dag er 27 år gammel hevdet imidlertid at alt var frivillig.

- Bare gøy

Ifølge Carina Dahl er det verken en politisk baktanke, eller et forsøk på å henge ut noen i den nye musikkvideoen. For Dahl er det ren humor som hun mener flere kan kjenne seg igjen i.

- De som ser videoen må tolke dette selv. Uten sammenligning forøvrig så liker jo jeg også litt yngre gutter. Budskapet er vel ikke noe mer enn at det må være lov å kose seg, sier Dahl.

Historien om Skei Grande og den 17-år gamle gutten mener Dahl er et godt eksempel på å leve i øyeblikket, og ikke tenke på hva som kommer etter, som sangen «Du og æ» omhandler.

- Dette er bare gøy. Historien til Skei Grande er i utgangspunktet helt uskyldig, og noe alle kan kjenne seg igjen i. Uskyldig morro som kan oppstå når man nyter øyeblikket, sier Dahl og ler.

Ikke redd for reaksjoner

Dahl tror nok at de fleste vil motta videoen med humor, og er ikke redd for tilbakemeldinger videoen eventuelt kan få.

- Jeg tror nok de aller fleste ser videoen med humor. Selv har jeg blitt parodiert en rekke ganger. Det er viktig at man kan le litt av seg selv, sier hun.