Cengiz Al (22) og kjæresten Maiken Blom venter barn, det forteller SKAM-stjernen på sin Instagram.

Bildet av kjæresten med ultralydbildet av babyen deres er lagt ut i forbindelse med Maikens 22-årsdag.

– Vårt dansecrew er snart på nivå 3, skriver den kommende faren.

– Ord kan ikke beskrive hvor spente vi er, skriver Maiken på sin Instagram-konto.

Cengiz, ble for mange kjent som Yousef i NRK-suksessen SKAM, og siden har han blant annet vært å se i «Skal vi danse», hvor kjæresten Maiken uke etter uke satt på første parkett og heiet.

Paret har vært sammen i hele seks år, og til Nettavisen forteller Cengiz at han gleder seg til å endelig bli far.

– Vi er veldig spente og gleder oss masse, forteller Cengiz lykkelig.

Også de vordende besteforeldrene gleder seg, skal vi tro Cengiz.

– Mamma vet allerede hvordan det vil bli, for hun er bestemor til to fra før. Foreldrene til Maiken blir besteforeldre for første gang, så det er en veldig hyggelig nyhet for de, forteller han.

Selv om de ennå ikke har fått vite kjønnet, har paret bestemt seg for at de vil vite om det blir jente og gutt. Likevel har ikke det hindret de vordende foreldrene i å gjøre noen små innkjøp allerede.

– Maiken har i hvert fall begynt å handle inn, humrer han.

Cengiz og Maiken har allerede mye på stell til babyen ankommer denne høsten. I januar avslørte de til Nettavisen at de hadde kjøpt en felles leilighet sammen og at de valgte å bosette seg i Lier.

– Det morsomste er at vi ikke visste at Maiken var gravid da vi så på og da vi kjøpte leiligheten. Det var faktisk et rom der som vi tenkte ville være hyggelig å ha til babyrom en dag, forteller SKAM-skuespilleren.

– Først tenkte vi det kunne være et kreativt rom hvor vi kunne danse eller game, men nå blir det barnerom, forteller han.

Leiligheten som skal stå klar om ett år, ligger i Lier hvor Cengiz er fra. Han beskriver boligen som hans drømmebosted.

– Det er en fancy leilighet. Med blant annet en garasje under leiligheten med heis opp til leiligheten, fortalte han stolt til Nettavisen i januar.

Dessuten har Cengiz nok å henge fingrene i frem til babyens ankomst. Han jobber nemlig med en bachelor-oppgave om delingsøkonomi.

– Akkurat nå skriver jeg en bachelor. Jeg må bli ferdig med skolen, så det er kanskje derfor det virker som at jeg har trukket meg tilbake, fortalte Cengiz Al til Nettavisen i januar.