«Charter-Svein» Østvik har gjennom en årrekke bidratt i podkasten sammen med Gunnar Gundersen.

Podkastens tematikk streifer rundt menn og følelser, og programledere Østvik og Gundersen har tatt for seg mannens følelsesliv basert på sine egne erfaringer.

– Ingen særlig dramatikk.

I en pressemelding skriver Gundersen, som i beskrivelsen av «Mannspanelet» omtales som «en rimelig vanlig fyr med to tenåringsbarn og en hund», at det ikke ligger «noen særlig dramatikk» bak avgjørelsen om Østviks avgang.

– Selv om Svein har vært kontroversiell i sine uttalelser rundt den pågående pandemien, har ikke dette vært avgjørende, uttaler Gundersen.

Han legger til at han opplever at de to har hatt stor uenighet, men mener samarbeidet dem imellom har vært godt. Han ønsker Østvik lykke til videre.

Det har ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar til saken fra Østvik torsdag kveld.

Les også: «Lothepus» ut mot «Charter-Svein» under «Debatten»: – Jeg synes det er en hån mot dem som virkelig står på

Ny mediepersonlighet inn

Vegard Thomas «Short Cut» Olsen tar over for Østvik i podkasten.

Den første episoden med den nye duoen publiseres fredag 30. april.

«Short Cut» toppet hitlistene i Norge og flere europeiske land på slutten av nittitallet, og har siden vært programleder for blant annet VG-lista Topp 20 og NRK-programmet «Migrapolis».

– Jeg har lenge tenkte på å lage podkast. Og da Gunnar tok kontakt, var jeg ikke i tvil. Mannspanelet er akkurat en slik podkast jeg har ønsket å lage selv, uttaler Olsen i pressemeldingen.

I et intervju med lokalavisen Laagendalsposten i 2013 fortalte artisten om sine psykiske utfordringer og tidligere misbruk av alkohol.

Ved et tilfelle skal han ha møtt på jobb med 3,5 i promille.

Etter et nyttårsforsett i 2014 om å bli avholdsmann, flyttet han tilbake til hjemstedet Kongsberg.

Les også: «Charter-Svein» har meldt seg ut av SV - kaller partiet feigt