I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Chris Hemsworth (37) og resten av gjengen i Marvel-filmatiseringen «Thor» kan klappe seg selv på skulderen for en vel gjennomført innspilling av den kommende filmen, «Thor: Love and Thunder».

«Thor»-oppfølgeren, som er ventet på kinolerretet i mai neste år, har allerede høstet mye oppmerksomhet - spesielt for Hemsworth sin imponerende fysikk.

På Instagram legger ikke 37-åringen skjul på at han er i sitt livs beste form, og stadig får han spørsmål fra fansen om treningsregimet og forberedelsene for Thor-rollen.

I et intervju med Page Six kan Hemsworths personlige trener, Luke Zocchi, og stuntmannen Bobby Holland, avsløre hva hemmeligheten bak den imponerende fysikken er.

Spiser over 400 kcal annenhver time

Ifølge Zocchi, som for øvrig også er Hemsworth sin barndomsvenn, handler det meste om hardt arbeid og inntak av riktig og nok mat.

– Chris tar dette veldig, veldig seriøst. Og fysikken har har klart å oppnå er fenomenal. (...) Det er en heftig prosess, men jeg tror vi har klart å finne måter å gjøre det mest effektiv på i løpet av de siste 10 årene.

I løpet av opptreningsperioden for filmrollen har Hemsworth trent opp til to ganger om dagen. For det meste styrketrening, men også treningsformer som HIIT og boksing.

– Når vi går inn i forberedelsesfasen mot filmen er det en massiv økning i mat. Da spiser han alt fra seks til åtte måltider om dagen, sier Zocchi.

Ifølge den personlige treneren er det hans oppgave å sørge for at Hemsworth får i seg nok mat. Det har de løst ved at han spiser et måltid på rundt 450 kcal annenhver time for å oppnå den muskelmassen de ønsker for å likne mest mulig på Thor.

– Jeg pleier å løpe med mat til han dag ut og dag inn. Akkurat som en bestemor som aldri stopper å servere mat, ler han.

Ifølge stuntmannen Holland har de økt treningsregimet ytterligere for denne filmen, og mener at han og Hemsworth er i deres livs aller beste form.

– Men det er ekstremt intense timer. Det er ikke sånn at vi går litt rundt å tar bilder til Instagram, sier han.

Amber Heard fødte i hemmelighet

En annen som får fansen til å måpe det siste døgnet er skuespilleren Amber Heard (35). På Instagram torsdag kveld delte 35-åringen et bilde av seg selv med en nyfødt liten jente og avslørte at hun er blitt mor.

– Jeg er så lykkelig over å dele denne nyheten med dere. For fire år siden bestemte jeg meg for at jeg ønsket meg et barn. Jeg ønsket å gjøre det på mine egne premisser. Jeg skjønner hvor radikalt det er for oss kvinner å tenke på en av de mest grunnleggende delene av våre skjebner på denne måten. Jeg vi kommer til et punkt der det er normalisert å ikke bære en ring for å få en barneseng, skriver hun.

Babynyheten kommer fem år etter at det ble slutt mellom henne og skuespilleren Johnny Depp (58). Ifølge flere utenlandske medier, deriblant Mirror og People, skal den lille babyen ha blitt født via en surrogatmor.

Videre på Instagram avslører Heard at den lille jenta skal hete Page og at hun ble født 8. april 2021.

Les også: Voldsanklager og sex med prostituerte: Dette er noen av Hollywoods styggeste skilsmisser

Kim Kardashian kom fansen i forkjøpet

Som en av verdens største kjendiser er ikke realityprofilen og gründeren Kim Kardashian (40) ukjent med kritikk. Til stadighet opplever 40-åringen å få kritikk fra fansen om alt fra hva hun har på seg til hva hun sier.

Denne gang ser det derimot ut til at Kim kom fansen i forkjøpet.

Den verdenskjente superstjernen er for tiden i Roma der hun har delt en rekke bilder fra innholdsrike turen.

Blant annet gikk turen til Vatikanstaten, der Kardashian på ekte Kardashian vis tok på valgte en aldri så liten designerkjole for anledningen.

– Det var helt fantastisk å få oppleve all denne ikoniske kunsten, arkitekturen og de gamle, romerske skulpturene. Spesielt Michelangelos arbeid, skriver hun til bildene der hun poserer i en lang, fotsid kjole med avslørende detaljer rundt midjen.

Tydelig var Kardashian forberedt på kritikk for kjolevalget, og valgte å gjøre det klart fra fansen med en gang.

– Dere trenger ikke bekymre dere. Jeg fulgte kleskoden og dekket meg fullstendig mens jeg var inne i Peterskirken og Det sixtinske kapell, skriver hun videre.