I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn- og utland akkurat nå.

Chris Hemsworth (36) hadde neppe en anelse om hva han satte i gang da han i helgen delte en hyllest til sin mor på Instagram.

Bildet viser Chris Hemsworth til venstre, mens moren hans Leonie står i midten og holder rundt ham og kona hans Elsa Pataky (43).

Bildet har nå sørget for at fansen må klø seg litt ekstra i øynene.

– Moren din og kona de ser ut som de er på samme alder, og det er IKKE for å være negativ mot din babe av en kone. Unnskyld, men hvor skjuler moren din ungdomskilden, dette er heksekraft, spøker en følger.

– Moren din ser ung ut, hva i helvete, skriver en annen følger

– Er dette moren din i midten?? Fødte hun deg når hun var 12 år? Lol! Så ung hun ser ut. Hun ligner litt på Margot Robbie.

– Moren din ser så ung og flott ut. Jeg kan ikke tro hun er moren din, hun kunne vært søsteren din, skriver en annen følger.

Kris Jenner fikk morsdagsgave: Kondomer og sex-leketøy

I går feiret amerikanerne morsdag og en som ikke sparte på kruttet ovenfor moren Kris Jenner (64) var Khloe Kardashian.

For der Kim, Kourtney, Kendall og Scott sendte ballonger, kaker og blomster, hadde Khloe helt andre planer.

Hun sendte moren sin en overraskelsespakke kalt «mammas lille karantene-pakke» med det hun mener er nødvendige ting for enhver mor å ha i disse tider.

Blant mer vanlige gaver som et duftlys og en sovemaske, fantes det også vodka, marihuana, et sex-leketøy og kondomer.

Hver av tingene har sin forklaring, eksempelvis står det «for mødrene som er ferdig med å presse ut barn» på kondomene og «klokken er fem et eller annet sted» på vodkaen.

Moren Kris Jenner har delt en video av den noe uvanlige gaven på sin Instagram.

– Jeg har åpnet Khloes morsdagsgave og vi fikk en god start, forteller Kris mens hun filmer vodka-flasken fra datteren.

Deretter viser moren frem pakken med hasjblader utenpå, før hun viser frem den siste tingen, som har lappen «jeg antar at jeg får gjøre det selv-mødrene» påskrevet.

– Og topper det hele med... Vent... Er dette noe seksuelt?, sier Kris i videoen mens hun filmer det rosa sex-leketøyet, som hun nå har delt med sine 33,5 millioner følgere.

Les også: Kritikken hagler mot Kim Kardashian etter bildeblemme

Hevder Victoria Beckham jukset og var dritings på scenen

En annen som har tatt seg tid til å hylle mødre, er Victoria Beckham (46). Hun har delt dette bildet med familien sin på Instagram i helgen.

Samtidig kommer det kraftige beskyldninger mot Victoria, etter at hun lenge har vært i hardt vær på grunn av permitteringer i bedriften sin.

Denne gang er det dog 20 år gammelt grums som bringes til torgs.

Den britiske sangeren Dane Bowers ble på 90-tallet kjent i guttegruppen «Another Level», før gruppen gikk hvert til sitt.

Bowers skulle også være så heldig å få lage en låta «Out of Your Mind» og dele scene med Victoria Beckham da hun var med i Spice Girls.

Det skjedde da hun for en kort stund fikk tid til å fokusere på solokarrieren før jentegruppa ga ut albumet «Forever», som ble deres siste, store kommersielle suksess.

Nesten 20 år etter suksessen med låta forteller nå Bowers at det hele faktisk var en fiasko. Grunnen til at låta fikk en topplassering, var at plateselskapet jukset sangen deres til toppen av listene, og hevder det var Victorias konkurranselyst som sørget for det.

– Victoria var desperat etter å være nummer en, fordi tre av de andre i Spice Girls hadde allerede hatt det. Det var stor rivalisering mellom dem, alle medlemmene, forteller Bowers i et intervju med The Sun.

Måten det ble gjort på skal ha vært at representanter for plateselskapet gikk ut i butikkene og kjøpte opp så mange plater de klarte å få tak i. Ifølge Bowers gikk de fra å ligge 10.000 plater bak å nå førsteplassen, til at de brått hadde 2.000 over målet.

Les også: Demi Lovato delte avslørende bilde på Instagram. Så svarte kjæresten

Han kom også med drøye påstander om Victorias og hans egen tilstand på scenen.

– Vi var hodestups dritings. Jeg tror aldri vi sto på scenen uten å være fulle. Vi tok toget over hele England til forskjellige opptredener og vi drakk alltid vodka eller champagne. Vi må ha gått på scenen og tenkt «faen, vi er fulle!», forteller han.

I samme åndedrag fortalte han også at Victoria ved en anledning skal ha tisset på seg under en tv-opptreden.

Victoria Beckham har som kjent gått fra å være en Spice Girl til å være en designer, influencer og mor til sine fire barn med ektemannen David.

Bowers har etter karrieren for 20 år siden blant annet vært med i kjendisversjonen av Big Brother, men også slitt med heftige alkoholproblemer. Det har sørget for at han gjentatte ganger har havnet i klammeri med politiet og i rettsvesenet for bruk av vold.

I 2020 har han dog hintet om lysere tider - det ryktes nemlig at 90-tallsboybandet hans skal gjøre comeback.

Les også: De fleste nordmenn er inaktive: - Skal du lykkes med å etablere en treningsrutine, må du begynne med den late hjernen din