*Nettavisen* Livsstil.

Chrissy Teigen og John Legend mistet barnet: – Dyp sorg

Kjendisparet Chrissy Teigen og John Legend mistet sønnen.

03.10.20 20:27

– Vi er i sjokk og i den typen dyp sorg du kun hører om, den typen smerte vi aldri har følt før. Vi klarte aldri å stanse blødningen og gi vårt barn den næringen det trengte, tross blodoverføring på blodoverføring. Det var bare ikke nok, skriver Teigen på Twitter torsdag morgen.

Teigen ble før helgen lagt inn på sykehus grunnet kraftige blødninger. Da fortalte hun på Instagrams historiefunksjon at alt sto bra til, og at hun fikk den beste hjelpen fra legene.

Det viste seg derimot å ikke være nok.

Ifølge Woman's Health fortalte supermodellen i helgen at hun var omtrent halvveis i svangerskapet, noe som tilsier at hun hadde termin rundt februar/mars.

Hadde bestemt seg for navn

Teigen skriver i innlegget at hun og ektemannen tidligere aldri har bestemt seg for navn på barna før de forlater sykehuset. Denne gangen var imidlertid annerledes, og sønnen hadde fått navnet Jack.

– Til vår Jack – jeg er så lei for at de første øyeblikkene i livet ditt ble møtt med så mange komplikasjoner, at vi ikke kunne gi deg det hjemmet du trengte for å overleve. Vi kommer alltid til å elske deg, skriver hun.

Klikk på bildet for å forstørre. INNLAGT: Før helgen delte Chrissy Teigen flere innlegg på Instagrams historiefunksjon der hun fortalte at hun var innlagt på sykehus.

INNLAGT: Før helgen delte Chrissy Teigen flere innlegg på Instagrams historiefunksjon der hun fortalte at hun var innlagt på sykehus. Foto: Skjermdump fra Instagram (@chrissyteigen)

Paret retter også en takk til dem som har kommet med støtteerklæringer etter at det ble klart at Teigen ble lagt inn med svangerskapskomplikasjoner:

– Takk til alle som har sendt oss positiv energi, tanker og bønner. Vi føler all deres kjærlighet og verdsetter dere høyt.

– Vi er så takknemlige for det livet vi har, for våre fantastiske barn Luna og Miles, for alle de fantastiske tingene vi har fått muligheten til å oppleve. Men hver dag kan ikke være full av solskinn. På våre mørkeste dager sørger vi, vi gråter til øynene våre er tomme. Men vi klemmer hverandre hardere og kommer oss gjennom det, skriver Teigen.

Les også: Chrissy Teigen slettet 60.000 innlegg på Twitter i bekymring for familien

Varme tanker fra kjendisvennene

Teigen har også delt det samme innlegget på Instagram, der flere har lagt igjen en hilsen i kommentarfeltet.

«Vi er alltid her for dere og elsker dere så mye», skriver realitystjernen Kim Kardashian (39).

«Hjertet mitt knuser for deg og John. Jeg er så lei meg på deres vegne. Sender deg og familien din så mye kjærlighet. Elsker dere», skriver Paris Hilton (39).

Også Hailey Bieber (23) har lagt igjen en hilsen.

«Jeg er så lei meg. Tenker på deg og John, og ber for dere. Sender dere så mye kjærlighet nå», skriver modellen.

Teigen sto først frem med svangerskapskomplikasjonene i midten av september, en måned etter at hun og Legend delte nyheten om at de ventet sitt tredje barn. Fra før har de datteren Luna Simone (4) og sønnen Miles Theodore (2).

Teigen ble nylig innlagt på sykehus for alvorlig blødning under graviditeten og avslørte at sønnen var i «faresonen». Det skal ha vært blødninger fra morkaken i omtrent en måned, men forrige helg ble tilstanden verre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.