Gå til sidens hovedinnhold

Chrissy Teigen om mobbeanklagene: – Blir feil uansett hvordan jeg håndterer det

Se hva vi fant...

Det har vært stille fra modellen etter at hun tidligere i år ble anklaget for mobbing.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Chrissy Teigen (35) har de siste månedene virkelig fått høre det, etter at hun fikk kastet flere mobbeanklager etter seg.

Først ut var Courtney Stodden (26) som anklaget Teigen for nettmobbing, og hevdet blant annet at hen hadde blitt hengt ut i sosiale medier og fått ufine direktemeldnger fra modellen da hun var yngre.

Like etterpå fulgte designer Michael Costello (38) etter, og hevdet at han ble mobbet av supermodellen i 2014, og at han har vært traumatisert og deprimert i ettertid som følge av dette.

Les også: Disse kjendisene har én ting til felles

I første omgang la Teigen seg paddeflat og beklaget til Stodden for meldingene hun hadde skrevet. Mot Costellos anklager gikk derimot managmentet til Teigen hardt ut og uttalte at bildene han hadde delt med angivelige meldinger fra modellen var falske.

- Deprimert

Siden har det vært relativt stille fra stjernen i sosiale medier. Onsdag publiserte hun derimot et innlegg på Instagram der hun oppdaterte fansen på hvordan hun har hatt det siden mobbeanklagene kom til overflaten.

«Jeg vet ikke helt hva jeg skal si her. Det føles så rart å late som om ingenting har skjedd her på nett, men så er alt dritt i virkeligheten», innleder Teigen innlegget.

«Å gå ut suger og føles ikke riktig, men å være hjemme bare med egne tanker gjør meg deprimert. Men jeg vet at uansett hvordan jeg håndterer dette nå så blir det feil».

Teigen fortsetter med å si at hun føler seg fortapt og at hun ønsker å finne sin «plass» igjen. Hun skriver til fansen at hun savner å kommunisere med dem, og at hun ikke ønsker å late som om alt er bra.

Les også: Kathy Jacobs (57) er tidenes eldste og laveste Sports Illustrated-nykommer

Siden anklagene har Teigen også mistet flere samarbeidspartnere, som flere kjendiser som har stått midt i liknende skandaler også har gjort før henne. Begrepet «cancel culture» har fått vind i seilene de siste årene, og går ut på at folk boikotter personer eller bedrifter etter skandaler.

I innlegget til Teigen skriver hun at hun når er en del av denne «klubben».

«Cancel club er en fascinerende ting, og jeg har lært en hel masse. Bare noen få andre forstår hvordan det er, og det er umulig å forstå før du er en del av den. Det er vanskelig å snakke om det, fordi du selvsagt høres sutrete ut, når du helt klart ha gjort noe galt. Det suger. Det er ingen vinner»,skriver hun.

Får støtte fra vennene

I ettertid har det strømmet inn med mange støttende kommentarer i kommentarfeltet til innlegget. Blant annet skriver Paris Hilton at hun sender masse kjærlighet Teigens vei.

Også hennes gode venninne, Jen Atkin, kommer med støtte i kommentarfeltet.

«Du står for og gjør så mange postive ting. Du er smart, du er morsom og du er så elsket. Du har et fantastisk liv og framtid foran deg», skriver hun til venninnen.

Tidligere har også Teigens ektemann, John Legend (42) vist sin støtte til kona og forsvart henne etter anklagene fra Costello.

Les også: Chrissy Teigen unnskylder seg til Courtney Stodden: - Jeg er så lei meg

I flere innlegg på Twitter gikk han den gang hardt ut på Twitter, mot Costello som de mente hadde «fabrikkert en skriftlig dialog mellom dem».

«Denne samtalen er diktet opp, den er fullstendig falsk. Den fant aldri sted», skrev artisten.

I en annen melding skrev han at at han håper alle som har ivret etter «å spre denne løgnen», viser samme iver når «sannheten nå skal frem».

Les også: Bryter tausheten om eksens påstander: – Støtende og hatefulle

- Er det seks tær?

Khloé Kardashian blir igjen beskyldt for å photoshoppe bildene sine. Som flere ganger før koker kommentarfeltet under et av hennes nye bilder.

Realitystjernen har delt flere bilder for å promotere sin nye bikinikolleksjon for eget merke «Good American».

I motsetning til tidligere, hvor Kardashian har blitt anklaget for å redigere ansiktet sitt, er det denne gangen en helt annen kroppsdel som får følgerne til å sperre på øynene.

Flere fans har nemlig bitt seg merke i at det ser ut til at Kardashian har seks tær, og anklager stjernen for å ha redigerte bildet i Photoshop.

«Seks tær?» spør en av følgerne i kommentarfeltet.

«Ser jeg seks tær?» skriver en annen.

Les også: Olivia Jade reagerer på feilaktig omtale i nye «Gossip Girl» etter foreldrenes fengselsstraff

Ikke første gang

Dette er som nevnt tidligere ikke første gang Kardashian blir anklaget for å ha redigert bildene sine før de blir publisert på Instagram.

Tidligere i år måtte hun forsvare andre kampanjebilder for merket sitt etter at fansen reagerte på størrelsen på hendene og føttene sine.

Den gang tok hun det hele helt med ro og gikk ut på Twitter for sa det hele kunne forklares med kameralinsen.

«Hvordan kan noen tro at dette er størrelsen på føttene mine? Det er vinkelen og linsetypen. Personlig syntes jeg denne linsen er så kul», skriver hun i et av innleggene på Twitter.

Også noen måneder senere var det snakk om Kardashians bilderedigering da et uredigert bikinibilde havnet på avveie, og hun selv og teamet hennes jobbet iherdig for å få det fjernet.

Les også: Offentlige beklagelser og innrømmelser via musikk: Disse kjendisene har tilgitt utroskap

Over for sjokkparet

I mai kom nyheten om at rapper Kanye West hadde funnet lykken på nytt etter skilsmissen med Kim Kardashian.

Han og den russiske supermodell Irina Shayk ble avbildet på ferie sammen. Både på spasertur i Frankrike og at de gikk ombord i et privatfly sammen spredde seg som ild i tørt gress.

– De tok bilder av hverandre og av skulpturer. De så utrolig lykkelige og avslappet ut. Det var kun dem og et par andre venner, uttalte en kilde til E!News den gang.

Nå ser det imidlertid ut til at forholdet er over.

Les også: Bildene av en naken Irina Shayk kunne veltet karrieren: Nå er toppmodellen god for 200 millioner

Kilder forteller til PageSix at West nylig inviterte Shayk på reise til Paris, noe hun høflig skal ha takket nei til.

- Hun liker ham som en venn, men ønsker ikke et forhold, sier kilden, og legger til at supermodellen ikke ønsket å bli med for å unngå overskrifter i pressen.

- Hun vil ikke at reisen assosieres med at de dater, noe som hadde havnet i pressen hvis hun dukket opp i Paris med ham. Det ville vært enda en måned med overskrifter om at de dater.

Verken West eller Shayk har bekreftet den angivelige forholdet, men ingen av dem har avkreftet det heller.

Les også: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsens Tinder-match var et uhell: – Jeg sveipet feil vei

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» i sommer! Hele sesongen ligger ute der du hører podkast!