Gå til sidens hovedinnhold

Chrissy Teigen slettet Twitter-kontoen sin

Se hva vi fant...

Natt til torsdag deaktiverte TV-personligheten Chrissy Teigen, Twitter-kontoen sin etter hun delte følelsene sine i en rekke statuser på det sosiale mediet.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Modell og TV-personlighet Chrissy Teigen (35) slettet natt til torsdag Twitter-kontoen hennes etter en kjede av twittermeldinger.

«I over 10 år har dere vært min verden. Helt ærlig, jeg skylder så mye til denne verden vi har skapt her. Jeg ser virkelig så mange av dere som mine ekte venner,» begynte Teigen.

Videre skriver hun at grunnen til at hun er ferdig med plattformen er fordi den gir henne mer negativitet enn positivitet.

«Dette gjør ikke lenger like mye positivt for meg som negative, og da mener jeg det er riktig tid til å gjøre seg ferdig med noe».

Les også: Nok et trekantdrama i «Ex on the beach - Afterski»-villaen: Innrømmer å ha utnyttet eksen

Elsker og hater dem

Programlederen skrev også i tråden at ønsket hennes om å bli likt og hennes frykt for å gjøre folk sinte gjorde henne til en annen person, skriver People Magazine.

I siste bit av forklaringen, skrev Teigen at hun både elsker og hater hennes Twitter-fans.

«Jeg er bare en sensitiv dritt, ok?! Jeg vil ikke være sånn, men jeg er det bare! Men jeg elsker dere og jeg er takknemlig for vår tid sammen. Jeg hater dere også,» skrev hun like før hun slettet kontoen hennes.

Les også: Taylor Swift donerte 432.000 kroner til fembarnsmor etter at mannen døde av korona

Det er usikkert om Twitter er den eneste plattformen Teigen trekker seg unna, men for øyeblikket er både Instagram- og Tiktok-kontoene hennes fortsatt oppe.

Ble mamma for første gang

I fjor høst kunne Disney-stjernen, Ashley Tisdale (35) røpe den hyggelige nyheten om at hun og ektemannen, Christopher French (38) ventet sitt første barn sammen.

Nå er babyen endelig her! Det avslørte Tisdale selv på Instagram onsdag.

«Jupiter Iris French kom til verden 3.23.21», skriver hun på Instagram, og avslører samtidig navnet på den lille babyen.

Den lille jenta ble altså født tirsdag denne uken, og gratulasjonene strømmer inn i kommentarfeltet fra flere skuespillerkollegaer. Lea Michele, Sarah Hyland og Emma Roberts har alle gratulerte den nybakte moren.

Les også: Kylie Jenner slår tilbake mot falske rykter om pengeinnsamling

Nybakt pappa

En annen som også kunne gi en varm velkomst til sitt første barn denne uken, er skuespiller Frankie Muniz (35).

Som stolt, nybakt pappa la Muniz ut en video på Instagram hvor han skriver at han elsker sønnen, og at han elsker kona mer enn noen gang.

Muniz og kona, Paige Muniz avslørte i september at de ventet barn sammen etter at de har slitt med å få barn.

Les også: Triana Iglesias om den tøffe «Paradise»-kritikken, mammalivet som endret alt og det spirituelle helsestudioet sitt

Hør på Nettavisen-podkasten «Schendis»: Den kan du høre overalt du hører podkast!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis