Gå til sidens hovedinnhold

Chrissy Teigen: - Vi får mye rart sendt til huset vårt

Se hva vi fant på Instagram

Chrissy Teigen går rundt med ektemannen på rumpa og Shakiras #Champetachallenge tar av på Instagram.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

Jennifer Lopez og Shakiras Superbowl-opptreden har vært ukas snakkis, hovedsakelig fordi fansen ikke greier å legge fra seg at Lopez faktisk er 50 år gammel.

LES MER: Derfor hylles Jennifer Lopez: – En demonstrasjon av en kvinne som nøt sin egen fysikk

Den amerikanske programlederen Kelly Ripa (49) har imidlertid også kastet seg på ballen, med sitt bidrag til den såkalte «Shakira #Champetachallenge».

Champeta er en type dans som kommer fra Colombia, hvor Shakira er fra. Instagram er nå full av folk som prøver å etterligne Shakiras champeta-dans fra Superbowl, og dette er Ripas bidrag:

På sin egen Instagram har Shakira lagt ut følgende video, hvor man forhåpentligvis kan lære litt:

Ektemannen på rumpa

Et av Hollywoods favorittpar, er Chrissy Teigen og John Legend. De har vært gift siden 2013, og underholder stadig med morsomme innblikk fra deres hveag.

Det er ikke lenge siden Legend ble kåret til verdens mest sexy mann, og Teigen uttalte da at hun var svært fornøyd med å ha «oppnådd drømmen om å ha ligget med den mest sexy mannen i verden».

Paret får tilsendt en del gaver fra fansen, og fredag delte Teigen en av de kanskje rareste tingene som har dukket opp i postkassa i det siste:

- Vi får... mye rart sendt til huset vårt, skrev Teigen - og viste frem et par tights med bilde av ektemannen - i et hjerte - på rumpa.

Viser treningsøkta

Tone Damli fortalte nettopp at de endelig var i gang med å bygge drømmeboligen - etter fem år med problemer. Siden Damli og kjæresten Markus Foss kjøpte huset i 2015, har de måtte håndtere bøter for ulovlig riving, falske naboklager og krangling med kommunen.

LES OGSÅ: Tone Damli: - Jeg skal være helt ærlig på at det har vært ganske dritt

På Instagram har Damli delt en lang video fra trening, hvor hun viser følgerne sine hvordan hun trener sammen med sin personlige trener.

Kommentarer til denne saken